Harry Hansson Marincentrum söker en Butiksansvarig

Harry Hansson Marincentrum söker en Butiksansvarig

Du hittar oss i urgöteborgsk miljö i kajskjul 111 i Frihamnen där vi erbjuder dig ett enkelt båtägande. Närmsta grannar är kustbevakningsfartyg och fiskebåtar och då och då en kryssare på besök. I vår båtutställning hittar du Uttern och Atlantic Marine tillsammans med Mercurys motorer och även begagnade båtar. Vi har ett stort utbud av båttillbehör i butiken, där vi dessutom säljer reservdelar till Mercury och Mercruiser. Vi erbjuder service och reparationer i vår auktoriserade verkstad och vill du ha ett riktigt bekvämt båtägande kan vi ta hand om din båt och vinterförvara den.

Företaget har funnits i ett halvt sekel och drivits av en familj med genuint båtintresse. Båtmärket Uttern kom så småningom att starkt förknippas med företaget. 2008 togs befälet över av utomstående kaptener som driver vidare med samma genuina båtintresse och dessutom mönstrade Algede Båt och LG Marin på. Tre företag under samma namn och den samlade kunskapen är stor på företaget.

Varmt välkomna till Harry Hansson Marincentrum

Vi söker nu en Butiksansvarig
Vi är en av Göteborgs mest centrala marina butik och ser att det finns en stor potential att utveckla den till att bli den bästa i Göteborg.

I dagsläget är de främsta produkterna reservdelar för Mercury i butiken men det finns rum för att utveckla sortimentet ytterligare, till ett fullt marint sortiment.

Via vår website mercurydelar.se, vår egen, harryhansson.se och även interboat.se når vi köpare över hela landet och levererar reservdelar och marina produkter direkt från vår butik.
Det finns en stor potential att öka vår försäljning i butik och E-handel och vi söker nu en som kan ta den uppgiften på största allvar.

Vem är du?
Vi tror att du idag arbetar inom retail, antingen i en butik eller hos en leverantör.
I ditt arbete idag tror vi att du har en viktig roll att utveckla sortiment och försäljning, ut ur butik.

Det viktiga är inte att du har erfarenhet av att arbeta med marina produkter men det finns en klar fördel om du gjort det. Däremot ser vi att har ett marint intresse och tycker om båtlivet, du har med största sannolikhet båt idag.

Vår organisation är ganska slimmad vilket innebär att våra beslutsvägar är korta och du kommer ha en stor flexibilitet i din arbetssituation. Vi är ett entrepreniöriellt bolag.

Vi värdesätter din personlighet och tror att du,
  • Har en stark drivkraft.
  • Bidrar med mycket entusiasm och engagemang.
  • Är social samt ser nytta och nöje i att bygga relation med kunderna.
  • Är strukturerad och vill ha ordning och reda i dina rutiner.
  • Är flexibel och utvecklingsorienterad i din tanke.
Arbetsuppgifter
Vi har tre verksamhetsområden - Butiks- och internethandel, verkstad och förvaring samt försäljning av både nya och begagnade båtar,
  • det innebär att du kommer ha möjlighet till att även driva din egen försäljning av båtar till kunden.
  • Strukturera butikens sortiment, marknadsföring och försäljning.
Om du känner att din profil matchar de egenskaper och beskrivningar ovan samt att du har den där extra drivkraften är du välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesCollective.
För mer information, vänligen ring rekryteringskonsult Martin Nyberg 0705-10 90 01.

Välkommen att söka !
Mer info
Kontaktperson Martin Nyberg
Telefon 0705109001
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har nycklarna som får dig att växa som person, med löpande komptensutveckling åt alla.

Anslut till vårt nätverk för ett personligt möte och access till våra lediga tjänster och uppdrag!