Affärsrådgivare inom healthtech

Affärsrådgivare inom healthtech

På Sahlgrenska Science Park möter människorna i vården framtidsteknik och innovationer. Medarbetarna finns mitt i den digitala omställningen och på den västsvenska startup-scenen. De arbetar i en bransch med högt förändringstempo och i ett internationellt sammanhang. Nu söker vi dig som vill vara en stödjande resurs för utvalda entreprenörsföretag på deras internationaliseringsresa.

Sahlgrenska Science Park AB rekryterar en affärsrådgivare med 1-5 års arbetslivserfarenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att ingå i ett erfaret och engagerat team med rapportering till gruppchef och VD. Tjänsten är baserad i Göteborg med en del resor.

Vi tillämpar löpande urval där tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Tjänsten som affärsrådgivare innebär att vara en engagerad samarbetspartner till utvalda entreprenörsföretag genom att erbjuda kvalificerad affärsrådgivning inom internationalisering och dess finansiering. Du förväntas driva, utveckla och genomföra affärsskapande aktiviteter med rätt kontaktytor. Arbetet görs till stor del på plats ute hos kund. Din målbild är att ge entreprenörsföretagen bästa möjliga förutsättningar i deras internationella etablering med rätt finansieringsstrategi. Du kommer att ingå i ett erfaret team med kompletterande färdigheter och personligheter för att tillsammans erbjuda affärsrådgivning inom healthtech i världsklass.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Ge kvalificerad affärsrådgivning
  • Skapa och upprätthålla internationella kundrelationer
  • Kundidentifiering med behovsanalys
  • Projektleda workshops och seminarier
  • Omvärldsbevakning inom healthtech
Vem är du?

Du har rätt förutsättningar för rollen om du har 1-5 års arbetslivserfarenhet från affärsrådgivning inom internationalisering och finansiering - tillsammans med en relevant eftergymnasial utbildning. Det är meriterande om du har gjort en egen entreprenörsresa inom healthtech. Dina tidigare erfarenheter har gett dig god förståelse för healthtech och startups där du brinner för att förverkliga digitala lösningar på prioriterade hälso- och sjukvårdsbehov.

Du är en utåtriktad, resultatorienterad, öppensinnad och förändringsbenägen person som hämtar energi i möten med andra. Vidare är du en inkluderande, kreativ och prestigelös kollega som värdesätter samverkan med begränsade resurser. För att vara framgångsrik i rollen som affärsrådgivare är du starkt motiverad att bidra till att andras innovationer utvecklas till bärkraftiga affärsprojekt. Du drivs också av att skapa och upprätthålla internationella relationer med rätt tajming och finansiering.

Om verksamheten

I Sahlgrenska Science Parks uppdrag ligger att se till att Västsverige tar vara på de unika möjligheterna när IT, mobilitet, AI och öppen innovation förändrar hela life science-branschen. Mandatet kommer direkt från Göteborgs universitet, Chalmers, Västra Götalandsregionen, Göteborgs stad och Mölndals stad. Sahlgrenska Science Park driver på för tillväxt, nya bolag och nya jobb - och därigenom produkter och tjänster som förbättrar och förlänger människors liv. Det är en växande värderingsstyrd organisation som präglas av kreativitet, inkludering och målfokusering. Det är viktigt för alla medarbetare, att bidra inom alla delar av organisationen. Stämningen är ambitiös, men vi ser till att ha båda fötterna på jorden, med en vilja att göra skillnad på riktigt.

För mer information: https://www.sahlgrenskasciencepark.se/om-oss/.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Lundkvist. Om tjänsten inte är rätt för just dig, tipsa gärna ditt nätverk!
Mer info
Kontaktperson Jenny Lundkvist
Telefon 0720774415
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (6 dagar kvar)