FALLSKYDDSMONTÖR

FALLSKYDDSMONTÖR

Vill du också arbeta med att skydda liv? På SafetyRespect går vi till jobbet varje dag för att byggarbetarna ska kunna jobba säkert och komma hem till sina familjer. Vi söker nu dig som vill jobba i en tjänst som montör i Göteborg med ett glatt gäng kollegor med god kamratanda. Du ska gilla fysiskt arbete utomhus året om, känna dig bekväm på höga höjder och ha ett sinne för ordning och reda.

Du kommer även vara en del av logistikavdelningen och hjälpa till vid behov där arbetet innefattar plock och paketering av åtgående leveranser av material till kunder och distributörer samt hantera returer av inkommande material såväl som leveranser av nya produkter från fabrik.

Vi söker en händig, pålitlig och trygg person som respekterar höjder och är beredd att hugga i. Efter att du blivit fullt utbildad som fallskyddsmontör axlar du rollen våra kunder efterfrågar – en expert på fallskydd för byggarbetsplatser. Vi erbjuder montage av fallskydd på våra kunders byggprojekt och det är där vi behöver dig. Arbetet är delvis självständigt och innebär problemlösning på plats.

Du är en resultatinriktad person som har förmågan att se både enskilda order såväl som logistiken på depån för att tillsammans med dina kollegor upprätta det bästa flödet för både leveranser och returer.

Vårt verksamhetsområde är byggarbetsplatser inom Göteborgsregionen såväl som övriga landet. Resor med övernattning förekommer.

ETT GLATT MONTAGEGÄNG MED GOD KAMRATANDA
SafetyRespect erbjuder relevanta utbildningar, marknadsmässig lön efter erfarenhet, samt möjlighet att utvecklas inom ett ambitiöst företag som är under stark tillväxt. Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du påverkar din arbetsdag i stor utsträckning. Vi är ett glatt montagegäng med god kamratanda där individen värdesätts. Tillsammans ser vi till att erbjuda bästa möjliga service till kund och strävar alltid efter att hitta förbättringar. Bli vår nya kollega och bidra till säkrare arbetsplatser.

KOMPETENSKRAV
  • God fysik
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • God engelska i tal och skrift
  • Gymnasieutbildning
  • B-körkort
Tidigare erfarenhet inom byggbranschen som ställningsbyggnation, montage samt praktiskt arbete på tak eller liknande är meriterande likväl som truckkort. Vilja, flexibilitet och ansvarstagande är egenskaper som vi värdesätter högre än formella meriter.

PLACERING AV TJÄNST
  • Göteborg
ANSTÄLLNING
  • Arbetstid: Heltid, 07:00 – 16:00
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
ANSÖKAN OCH FRÅGOR
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till distriktschef Mattias Mattsson, 070-680 41 29, mattias.mattsson@safetyrespect.se
Maila din ansökan med CV och personlig beskrivning till mattias.mattsson@safetyrespect.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.safetyrespect.se/
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (8 dagar kvar)