ARBETSLEDARE MONTAGE

ARBETSLEDARE MONTAGE

Som arbetsledare för montage på SafetyRespect arbetar du som montör och projektledare. Du arbetar med både befintliga och nya kunder och är företagets ansikte utåt. Som arbetsledare för montage kommer du också att ta ansvar för sälj och offertarbete. Du samverkar internt med olika funktioner som inköp, teknisk support, fallskyddsrådgivare och depåchef.

Ditt huvudsakliga arbetsområde är Västra Götalands-regionen med angränsande län. Placeringsort är Göteborg, dock förekommer det regelbundet montage i andra delar av landet med resor och övernattning. Kundbesöken görs med bil, därför är B-körkort ett krav. Du rapporterar direkt till depåchefen i Göteborg

För att lyckas och trivas i denna tjänst så söker vi dig som har en positiv inställning, är fysiskt stark och frisk, inte är höjdrädd, tycker om att jobba utomhus året runt, är social och gillar att ta kontakt med nya människor.

Krav
  • B-körkort
  • Liknande roll idag inom byggbranschen
  • Kunskap och erfarenhet av att läsa och förstå byggritningar
  • Adekvata byggutbildningar och certifikat
  • Goda kunskaper i engelska och svenska, i tal och skrift

Önskad kompetens
  • 3-årig gymnasial utbildning
  • God datorvana, goda kunskaper i MS-Office
  • Erfarenhet från projektledning
  • Erfarenhet av personalansvar

Ansök redan idag – vi arbetar löpande med ansökningarna

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till kim.hallgren@safetyrespect.se. Vi jobbar i en mansdominerad bransch och välkomnar därför kvinnliga sökande.

Vid frågor, ring t.f. depåansvarig Kim Hallgren på telefon 070-679 55 95.
Mer info
Kontaktperson Kim Hallgren
Telefon 070-679 55 95
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.safetyrespect.se/
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SafetyRespect är en fallskyddsspecialist som utvecklar, tillverkar och marknadsför fallskyddslösningar till byggbranschen. Drivkraften är att skydda liv på byggarbetsplatser. Som specialister inom fallskydd är vi tidigt med i byggprocessen och hjälper kunden att lösa fallskyddssituationer som kan uppstå. Fallskyddsprodukterna tillverkas i huvudsak i egen modern fabrik. Vi erbjuder försäljning, uthyrning och montage av våra fallskyddslösningar med service och logistik via egna depåer. SafetyRespect är ett helsvenskt bolag med säte i Östersund. Läs mer om oss på safetyrespect.se