Produktägare till Griffeye

Produktägare till Griffeye

Att få kunna bidra till ett tryggare samhälle "bara" genom att gå till jobbet varje dag är väl en dröm för de flesta. Drömmen kan bli sann för dig redan imorgon. Griffeye, som ingår i Safer Society Group där också bl. a NetClean ingår, behöver utöka med en produktägare till sitt team. Griffeyes produkter hjälper utredare att samla in, behandla och organisera stora mängder bild- och videomaterial.

Din roll
Som produktägare kommer du att förädla krav och idéer från produktledningen och marknaden till smart och användarvänlig funktionalitet. Till din hjälp har du 10 fantastiska kolleger. Utöver att planera utvecklingsarbetet kommer du att ha kontakt med kunder och tekniska partners för att koordinera gemensamma projekt. I ditt ansvar ingår också den övergripande arkitekturen vilket innebär att du tillsammans med mjukvaruarkitekterna arbetar med att optimera de tekniska lösningarna.

Med ditt stora yrkeskunnande och din kreativa förmåga kommer du att systematiskt förbättra Griffeyes produkter för att bygga ett tryggare och smartare samhälle.

Din profil
Vi arbetar med ny teknik och lösningar som är unika och banbrytande – därför behöver du vara öppen, nyfiken och orädd. Du älskar teknik och följer intresserat med i senaste utvecklingen genom artiklar och bloggar. Vi utvecklar med kunden i fokus och det är därför viktigt att du brinner både för produkten och för användaren. De senaste åren har du arbetat som produktägare eller projektledare i agila IT-miljöer där du obehindrat växlar mellan samarbete med utvecklare, partners och med kunder. Du har troligen en bakgrund som systemutvecklare med goda kunskaper inom .NET (eller annat utvecklingsspråk).

Som person har du förmågan att snabbt sätta dig in i befintliga system, som du sedan tar vidare till nästa steg i utvecklingen. I dig finns en naturlig ledare som entusiasmerar och inspirerar dina kollegor till att prestera ännu bättre.

Är du den vi tror, kommer du att mötas av ett grymt duktigt team av likasinnade och kommer med största sannolikhet att trivas hos oss. Trots att det vi sysslar med är nog så allvarligt, kommer du att märka att det här är en arbetsplats med ovanligt högt i tak och med ett gäng som alltid har nära till skratt.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit.
Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Tomas Ljung, tomas.ljung@sigma.se, 073-0721334 eller Adam Troedsson, adam.troedsson@sigma.se 070-8140528.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb.
Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Om Griffeye:
Griffeye provides the world's premier intelligence and visual big data platform for digital media investigations handling images and video. Griffeye Analyze DI, CS operations and CS enterprise can be used in any investigation containing digital material. Griffeye was initially part of NetClean, but in 2015 became a separate subsidiary to Safer Society Group.

www.griffeye.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 16 juli (22 dagar kvar)