Nyckeln till drömjobbet?

Nyckeln till drömjobbet?

Vi söker butikstekniker till SafeTeam i Göteborg! SafeTeam växer och har stora planer för framtiden. Men för att deras planer ska gå i lås behöver de utöka sitt team med en serviceinriktad butikstekniker till butiken på Virvelvindsgatan 24. Har du erfarenhet av att jobba i butik? Är du serviceminded och vill jobba med försäljning i butik, nyckeltillverkning, tillverkning och reparation av låscylindrar? Har du förmågan att få varje kund att känna sig sedd genom ett personligt och hjälpsamt bemötande? Då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SafeTeam. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
På SafeTeam jobbar de med allt som har med säkerhet i fastigheter att göra. Allt från passersystem, lås och larm till kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd. Att jobba på SafeTeam är att vara en del av en alldeles speciell sammanhållning. SafeTeam är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför jobbar de medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. SafeTeam erbjuder även fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner - till exempel friskvårdsbidrag och rabatter på drivmedel, luncher och gymkort. Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, eller kanske i en helt ny roll inom bolaget på sikt? På SafeTeam möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. SafeTeams värderingar är; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra.

Arbetsuppgifter
Som butikstekniker är ingen dag den andra lik. Du säljer lås och andra säkerhetsprodukter, ger tips och råd - och ger service i särklass till våra kunder. Du jobbar även praktiskt med nyckel- och cylindertillverkning, tar emot beställningar via mail, telefon och lägger in i ordersystemet. Här finns stora möjligheter att utvecklas inom yrket. På Virvelvindsgatan får du sällskap av omkring 15 fantastiska kollegor: butikspersonal, regionchef, avdelningschefer, projektörer/projektledare och tekniker som utgår härifrån.
  • Försäljning av lås och säkerhetsprodukter.
  • Ger service, tips och råd till kunder.
  • Tillverkar nycklar och cylindrar.
  • Arbetar med orderhantering via mail och telefon.
Om dig
Vi söker dig som bidrar till den fina laganda och härliga stämning som råder hos SafeTeam. Du är ordningsam och ansvarskännande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge bra service till såväl kunder som kollegor - men du är också strukturerad och noggrann, med förmågan att arbeta självständigt. Du har branscherfarenhet från arbete i butik och god datorvana. Om du har branscherfarenhet från arbete i låsverkstad samt låsbutik och god produktkännedom är det meriterande. Har du B-körkort är även det meriterande.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 2 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!