Projektplanerare söks till SAAB Surveillance

Projektplanerare söks till SAAB Surveillance

Dina arbetsuppgifter

Som projektplanerare på SAAB arbetar du i gränssnittet mellan utveckling, inköp, projektledning och produktion. Ditt ansvar är att övervaka och planera inköp och tillverkning enligt projektscheman.
I rollen kommer du:
  • Säkerställa materialförsörjning i tid för orderstart i produktionen.
  • Inkuranshantering och administration.
  • Ansvara för ändringsorder.
  • Rapportera planeringsstatus.
Din profil

Vi tror att du har en bakgrund inom produktions- och/eller materialplanering samt erfarenhet från IFS eller annat MPS-system.
För att lyckas och trivas i denna roll tror vi också att du är en prestigefylld och lösningsorienterad person som kan konsten att agera i nuet med tydligt fokus på målbilden. Du ska vara ansvarstagande, strukturerad och proaktiv samt ha en positiv inställning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

Planerad start för tjänsten är senare i höst och urvalet kommer börja behandlas efter v.31.
Vill du veta mer eller har frågor? Kontakta i så fall ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se. På grund av semester v.27-30 kan svar därför dröja till v.31.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

SAAB är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.