Mjukvaruutvecklare till SAAB i Kallebäck

Mjukvaruutvecklare till SAAB i Kallebäck

Brinner du för mjukvaruutveckling och vill vara en del av ett utvecklingsteam med helhetsansvar från kravställning till integration? Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter

Teamet utvecklar och integrerar testverktyg, vilket ger dig möjlighet att jobba mot flera av Saabs världsledande produkter, från utveckling till leverans. Arbetet bedrivs i agila team där det kontinuerligt fokuseras på att förbättra arbetssätt och system. Som mjukvaruutvecklare kommer du att designa, implementera och testa systemen. Arbetet genomsyras av gemensamma värderingar "Drive, Trust, Diversity and Expertise" som är vägledande för Saab.

Din profil

Du har teknisk högskoleutbildning samt ett genuint intresse för objektorienterad programmering och kompetens inom något eller flera av följande områden: Java Byggmiljöer, Script, Jenkins, CI Prestandaoptimeringar, strukturerad felsökning, Mjukvarudesign, Refactorering, CleanCode CORBA/DDS, GUI, CM Agil utvecklingsmetodik, distribuerade datasystem samt objektorienterad programmering.

Du gillar att jobba i tvärfunktionella team och att bidra till både teamets samt verksamhetens utveckling. Det är viktigt för dig att komma framåt och att kunna hitta effektiva lösningar. Du är en engagerad och kreativ person som vill utvecklas både personligt och professionellt samt prova olika teknikområden.

Ansökningsförfarande

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan direkt! Tjänsten är öppen att söka fram 21 maj 2021 men kan komma att tillsättas tidigare. Har du några frågor eller funderingar kan du ta kontakt med ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab blickar ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Saab samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar utmaningen- att göra världen till en säkrare plats. Vill du veta mer om vad du blir en del av? Kika på hemsidan: https://saabgroup.com/about-company/organization/business-areas/ Affärsenheten Surface Radar Solutions ansvarar för radarsystem, markbaserade såväl som sjöbaserade. Du kommer att tillhöra sektionen Signal and Data Processing Application som ansvarar för mjukvaruutveckling på Surface Radar Solutions. Sektionen består av ca 80 personer fördelade 7 team.