Mjukvaruutvecklare till SAAB i Kallebäck

Mjukvaruutvecklare till SAAB i Kallebäck

Saab söker en mjukvaruutvecklare till verksamheten i Kallebäck med start omgående.

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du ingå i ett litet agilt team på sju personer. Teamet är tvärfunktionellt och täcker upp för varandra. Du kommer huvudsakligen jobba i ett tätt samarbete tillsammans med två av medarbetarna i teamet. Arbetet sker också i tätt samarbete med flera angränsande applikationsteam.

Din profil

Du har teknisk högskoleutbildning samt ett genuint intresse för programmering och kompetens inom något eller flera av följande områden:
  • Objektorienterad programmering, Java
  • Linux * Test
  • Systemintegration
  • Agil utvecklingsmetodik (t.ex. Scrum)
  • Virtualisering
  • Nätverk
  • Jenkins
  • Versionshanteringssystem (t.ex. Git eller ClearCase)
  • Teknisk dokumentation
  • Configuration management
Du gillar att jobba i tvärfunktionella team och att bidra till både teamets samt verksamhetens utveckling. Det är viktigt för dig att komma framåt och att kunna hitta effektiva lösningar. Du är en engagerad och kreativ person som vill utvecklas både personligt och professionellt samt prova olika teknikområden.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansökningsförfarande

Planerad start för tjänsten är 1 februari 2021. Vi kommer gå igenom urvalet löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är dock 2021-01-25. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se/

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 25 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.