Konstruktör söks till SAAB Surveillance i Kallebäck

Konstruktör söks till SAAB Surveillance i Kallebäck

Vill du arbeta i en utvecklande miljö på ett företag som är världsledande inom sin bransch? Vi söker dig med yrkeserfarenhet inom mekanik- eller kablagekonstruktion som är redo att anta nya utmaningar på Saab Surveillance.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i en grupp som ansvarar för mekanik- och kablagekonstruktion för Saab Surveillance Surfaceprodukter.
I tjänsten kommer du att utveckla mekanikkonstruktionslösningar på integration och systemnivå för gruppens produkter inom Surveillance i Göteborg. Detta sker oftast i ett nära samarbete med produktion, inköp och konstruktörer från andra teknikområden. Verktyg som används är CAD-verktyget Creo och PDM-verktyget IFS.

Din profil

För den här rollen söker vi dig med flerårig yrkeserfarenhet inom mekanik- eller kablagekonstruktion. Du har erfarenhet av arbete i CAD-verktyg, gärna Creo. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort teknikintresse och trivs i en roll där du får arbeta med problemlösning och utveckling. Tjänsten ställer krav på att du kan hitta nya lösningar i arbetet och nyttja din kreativitet. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

Planerad start för tjänsten är i höst och urvalet kommer börja behandlas efter v.31.
Vill du veta mer eller har frågor? Kontakta i så fall ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se. På grund av semester v.27-30 kan svar därför dröja till v.31.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är verksamma på den globala marknaden och arbetar med produkter, tjänster och lösningar som sträcker sig från militärt försvar till civil säkerhet. Saab blickar ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. På Saab samarbetar man med kollegor runt om i världen som alla delar utmaningen- att göra världen till en säkrare plats.