Kablagekonstruktör söks till SAAB Surveillance i Göteborg

Kablagekonstruktör söks till SAAB Surveillance i Göteborg

Vill du arbeta i en utvecklande miljö på ett företag som är världsledande inom sin bransch? Vi söker dig med yrkeserfarenhet inom mekanik- eller kablagekonstruktion som är redo att anta nya utmaningar på Saab Surveillance.

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du ingå i en grupp som ansvarar för mekanik- och kablagekonstruktion för Saab Surveillance Surface produkter. Tjänsten består i att utveckla konstruktionslösningar i olika enheter, på enhets- och systemnivå för gruppens produkter inom Surveillance i Göteborg. Detta sker oftast i ett nära samarbete med produktion och konstruktörer från andra teknikområden. Verktyg som idag används är Schema-verktyget Cadence, Visio samt PDM-verktyget IFS.

Din profil

Vi söker dig med teknisk utbildning och-/eller arbetserfarenhet inom mekanik- eller kablagekonstruktion. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av Cadence samt IFS men det är inte ett krav. Du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

Planerad start för tjänsten är i höst och urvalet kommer börja behandlas efter v.31.
Vill du veta mer eller har frågor? Kontakta i så fall ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se. På grund av semester v.27-30 kan svar därför dröja till v.31.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.