Configuration Manager söks till SAAB Surveillance Göteborg

Configuration Manager söks till SAAB Surveillance Göteborg

SAAB Surveillance i Kallebäck är i behov av en erfaren Configuration Manager. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Du leder arbetet avseende Configuration Management för de produkter som tas fram till signalbehandlingsenheter inom applikation. Configuration Managers huvudsakliga arbetsuppgifter är idag att:
  • Bistå våra mjukvaruutvecklare i att strukturera produkter och projekt samt coacha våra mjukvaruutvecklare i sakfrågor rörande Configuration Management.
  • Styra och strukturera produkt och dokument samt styra och kontrollera ändringar av tillhörande dokumentation .
  • Delta vid granskningar, medverka i verksamhetsutveckling och effektivisera arbetssätt.
  • Sanity checks av strukturer och dokumentation inför leveranser.
  • Genomföra CM-utbildning av våra mjukvaruutvecklare och vid behov genomföra 3PP-utredningar.
Din profil

För att vara aktuell för tjänsten som Configuration Manager ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknade roller och konstruktionsarbete. Vi tror även att du har en teknisk universitetsexamen. I rollen är det bra att ha god affärsförståelse och kundfokus. Du har kunskap och förståelse för arbete i internationell miljö, ett strukturerat arbetssätt, god analysförmåga och förmåga att arbeta självständigt. I övrigt har du god kunskap i engelska, såväl muntligt som skriftligt. Du har bred teknisk kompetens, goda ledaregenskaper, god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansökningsförfarande

Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 3 mars 2021. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se/

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 3 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.
Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.