Konsult - Samordnare Installation till SWECO Sverige AB, Göteborg

Konsult - Samordnare Installation till SWECO Sverige AB, Göteborg

Erfaren konsult - Samordnare Installation

Göteborg


Nu söker vi dig som vill vara med i vårt framgångsrika team! Är du en driven och engagerad person med höga förväntningar? Söker du en arbetsgivare med ett högt engagemang och som är en närvarande samarbetspartner till sina anställda? Då har vi ett utvecklande och spännande jobb till dig!

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap och får ett jobb som gör skillnad för samhället. Vi är en flexibel arbetsplats som verkar för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor.

Vi har en tydlig plan på tillväxt där ditt engagemang kommer att göra skillnad!

Nu söker vi en erfaren installationssamordnare som vill vara med att vidareutveckla vår installationsverksamhet i Göteborg med omnejd. Vi söker dig med erfarenhet och kompetens inom styr/regler, VVS eller ventilation. Kunderna kan vara allt från byggherrar till entreprenörer. Din erfarenhet och kompetens ger dig en helhetssyn i projekten.

Arbetsuppgifter

I nära samarbete med dina kollegor kommer du att arbeta med att:
 • Bidra till utveckling av SWECOs affärer och kundrelationer
 • Medverka i byggmöten
 • Kontakt installationsledare inom VVS, ventilation, styr, el/tele
 • Rådgivande i installationsprojekt för våra kunder
 • Utredningar av installationsprojekt
 • Säkerställa drift av anläggningar
Din Profil

Vi värdesätter ditt engagemang och att du har ett gott och genuint kundbemötande. Förstår konsultrollen, affären samt vad vi erbjuder. Som person är du social och trivs i en roll med många kontaktytor. Du trivs med att vara en del i ett team och bygga vidare på det. Du tar ett stort eget ansvar inom ditt område och har lätt för att samarbeta med andra.

Du är van att ta egna initiativ och har samtidigt en god planerings- och organisationsförmåga. Du är en person med gott tekniskt kunnande och en praktisk läggning. Du är självgående både vad avser projektplanering och kundkontakter.

Dina erfarenheter
 • Högskoleutbildning, eller motsvarande praktisk erfarenhet inom relevant område
 • Några års erfarenhet av projektering inom installation, med god förståelse för samordning
 • Systemkompetens
 • Kännedom om lagar och regelverk
 • Kommunikativ och duktig på att etablera och underhålla kontakter
 • Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift


Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-588745 eller Josefine Petersson, 0702-501429, på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan

Urval sker löpande och vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om Sweco

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion,installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT församhällsutveckling och industri. En omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget ärnoterat på Nasdaq Stockholm.

Sweco planerar och utformar framtidens samhälle och städer. Resultatet av det arbetet blirhållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Idag har man 30 000 uppdrag för 7000 kunder.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 12 juni 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.