VI SÖKER RELININGSTEKNIKER INOM VA-SEKTORN

VI SÖKER RELININGSTEKNIKER INOM VA-SEKTORN

Utgångsort: Stockholm respektive Göteborg

Om Svatek AB:
Svatek AB är marknadsledande i Sverige på schaktfri ledningsförnyelse med formpassade rör av VA-ledningar. Vi växer stadigt och är idag 23 anställda, samt omsätter cirka 90 MSEK. Vårt huvudkontor finns två mil söder om Växjö. I dagens organisation är arbetet förlagt till olika orter i Sverige. Vilket medför att reliningsteknikerna i regel ligger ute fyra dagar per vecka.
Då vi nu växer starkt i storstadsregionerna söker vi personal med utgångsort Stockholm respektive Göteborg.

Arbetsuppgifter
Som reliningstekniker ingår du i en projektorganisation, där arbetet präglas av tekniska utmaningar i nära samarbete med våra beställare. Projekten varierar i omfattning och tid. Arbetet är väldigt variationsrikt. Som reliningstekniker får du utföra både allmänna VA-arbeten samt specialmoment kopplade till ledningsförnyelse.

Din profil
Vi söker dig som är intresserad av ett jobb inom ledningsförnyelse och VA-sektorn. Du trivs med att vara del av ett team och önskar nu att anta större tekniska utmaningar i en närmast konjunkturoberoende bransch. Vår teknik inom ledningsförnyelse är unik och vi kommer att utbilda dig inom detta.

I projektorganisationen är du en lagspelare som har lätt för att möta andra människor. Vi värdesätter att du är strukturerad och noggrann, då det föreligger dokumentationskrav på vissa moment.

Kompetenskrav:
  • B och C-körkort
Övrigt

Meriterande:
  • CE-körkort
  • Tidigare erfarenhet av anläggning- eller VA-arbeten.
Anställningsformen är en tillsvidareanställning.

Bli en del av ett expansivt bolag!

Vi är ett företag med god lönsamhet och tillväxtambitioner. Vi erbjuder dig ett inspirerande och omväxlande arbete med goda förtjänst- och karriärmöjligheter.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rune Johansson, 0470-730 131 eller besöka vår hemsida www.svatek.se .

Ansök genom att sända CV och personligt brev till rune@svatek.se, senast 15 december.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Rune Johansson
Telefon 0470 730 131
Email Mejla Rune Johansson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec (31 dagar kvar)