Servicerådgivare? Verkmästare? Anslut dig till oss på STS!

Servicerådgivare? Verkmästare? Anslut dig till oss på STS!

Som Servicerådgivare kommer du att hjälpa organisationen att ta kundnöjdheten till nästa nivå. En del i detta är att efterleva företagets verksamhetsledningssystem som ger hela STS ett enhetligt sätt att agera genom uppställda mål för kvalitet och miljö.
Initialt blir du Servicerådgivare och administratör men med ambitionen att inom en tid ta över som Verkmästare/andreman.

Vi söker dig som har ett tydligt kundfokus och ett utvecklat affärstänk. Erfarenhet från tidigare liknande roller är meriterande men viljan att utveckla och leda mot tydliga mål är viktigast. Att ha en aktiv dialog med våra kunder är centralt, du ska trivas med att aktivt bearbeta kunder och sälja in företaget.

Du kommer att, tillsammans med Verkstadschefen och verkmästaren, ha ansvar för driften vilket innebär planering för inkommande jobb till mekanikerteamet och för att administrationen flyter.

Som person är du samarbetsvillig och ansvarstagande. Du trivs med att ha flera parallella arbetsuppgifter i gång samtidigt och är bra på att prioritera. Du har god erfarenhet av att arbeta i olika system och har bra koll på siffror.

Körkort och bil, samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är STS - En komplett och modern verkstadskedja som utför kvalificerat underhåll på samtliga lastbilsmärken och efterfordon. Vi är ett kompetent gäng mekaniker som jobbar med "teamwork" som vårt främsta ledord! Här möts modern utrustning och ett härligt verkstadsklimat i en oslagbar kombination - vi gillar helt enkelt att gå till jobbet. Det finns många fördelar med att vara lastbilstekniker hos STS! I våra verkstäder ser vi till att alltid hålla vår utrustning och medarbetare uppdaterade med den absolut senaste tekniken! Vi har moderna hjälpmedel som avlastar teknikerna i sitt dagliga arbete och det gemensamma målet att ha en god balans mellan privat- och arbetsliv. Samtliga STS-verkstäder har ett certifierat ledningssystem för ISO 9001 och 14001. Med den stora STS-koncernen i ryggen är det en självklarhet för oss att erbjuda våra lastbilstekniker den kompetensutveckling de behöver för att utvecklas yrkesmässigt. Hos oss finns dessutom goda möjligheter att växa inom företaget. Med internkommunikation av toppklass och ett verkstadsklimat med högt till tak har vi som mål att bli den bästa verkstadskedjan i Norden! Som lastbilstekniker hos oss är du med och påverkar företagets utveckling genom din kompetens och dina förbättringsförslag.