Lastbilstekniker? Anslut dig till oss på STS!

Lastbilstekniker? Anslut dig till oss på STS!

Är du en händig mekaniker som vill arbeta med lastbilar i vår moderna verkstad? Vill du bli en del av ett härligt gäng kollegor på ett företag som ser sina medarbetare som sin främsta resurs? Perfekt – då kanske STS är din nya arbetsgivare!

Vi söker dig – en genuin lastbilstekniker och fantastisk kollega

Nu letar vi efter dig med fordonsteknisk bakgrund som gillar att reparera fordon. För att briljera i rollen behöver du vara en utåtriktad person med en serviceinriktad approach till mekanikeryrket. Du ska desutom ha en fallenhet för installation och felsökning i tekniska system. Om ditt körkort pryds av en vacker C- eller CE-symbol är även detta toppen! Känner du igen dig i beskrivningen?

Perfekt – då kanske du är den vi letar efter!
Vi nyfikna på att höra från dig.

Är du vår nya kollega i Göteborg? Vi hoppas det!

Varmt välkommen att ansöka senast 6 november 2021.


STS Göteborg erbjuder service till kundens hela transportlösning, d v s lastbil och dess efterfordon samt alla tänkbara påbyggnader med särskild kompetens på tankfordon. Verkstaden i Göteborg är även ackrediterad för att släcka 2:or.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Verkstadschef Fredrik Alango

fredrik.alango@ststrailerservice.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 nov 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är STS - En komplett och modern verkstadskedja som utför kvalificerat underhåll på samtliga lastbilsmärken och efterfordon. Vi är ett kompetent gäng mekaniker som jobbar med "teamwork" som vårt främsta ledord! Här möts modern utrustning och ett härligt verkstadsklimat i en oslagbar kombination – vi gillar helt enkelt att gå till jobbet.

Det finns många fördelar med att vara tekniker hos STS!

I våra verkstäder ser vi till att alltid hålla vår utrustning och medarbetare uppdaterade med den absolut senaste tekniken! Vi har moderna hjälpmedel som avlastar teknikerna i sitt dagliga arbete och det gemensamma målet att ha en god balans mellan privat- och arbetsliv. Samtliga STS-verkstäder har ett certifierat ledningssystem för ISO 9001 och 14001.

Med den stora STS-koncernen i ryggen är det en självklarhet för oss att erbjuda våra lastbilstekniker den kompetensutveckling de behöver för att utvecklas yrkesmässigt. Hos oss finns dessutom goda möjligheter att växa inom företaget.

Med internkommunikation av toppklass och ett verkstadsklimat med högt till tak har vi som mål att bli den bästa verkstadskedjan i Norden! Som lastbilstekniker hos oss är du med och påverkar företagets utveckling genom din kompetens och dina förbättringsförslag.