Tysktalande kryssningsvärd/guide till Göta Kanal

Tysktalande kryssningsvärd/guide till Göta Kanal

Rederi AB Göta Kanals tre klassiska kanalfartyg – M/S Diana, Juno och Wilhelm Tham – färdas på en av världens vackraste och märkligaste vattenvägar, handgrävda Göta kanal med sina 58 slussar som förbinder Sveriges två största städer, Göteborg och Stockholm. Vi erbjuder exklusiva 2,3,4 -och 6-dagars kryssningar med helpension och guidade utflyktsmål. Att resa med oss är som att kliva in i en annan värld, och i denna unika miljö arbetar Du tillsammans med resten av besättningen för att skapa en förstklassig upplevelse för våra gäster. Vi är alltid på jakt efter genuina, engagerade och pålitliga medarbetare som vill bidra till att behålla rätt atmosfär ombord och ge våra gäster minnen för livet.

OM TJÄNSTEN
Som Kryssningsvärd på våra fartyg är du ansvarig för passagerarnas trivsel, guidning och information. Du är operativt ansvarig för kontakter med bokade aktiviteter, utflyktsmål längs resans gång och även för passagerarlistan. Du är även ansvarig för försäljning av souvenirer och böcker samt redovisning vid kryssningsavslut. Du är en mycket central del av våra gästers upplevelse och därför bör du vara flexibel, påläst och stresstålig. Vi rekryterar positiva personer med en professionell och personlig inställning mot både kollegor och gäster.

DU ÄR
Glädjespridande, social och engagerad.
Serviceminded och har gästfokus ut i fingerspetsarna.
En prestigelös och lösningsorienterad lagspelare.
Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga.
Ansvarstagande.

DU HAR
  • Mycket goda språkkunskaper i svenska, engelska och tyska
  • Van att röra sig i en internationell miljö
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Hög stresströskel och mycket god planeringsförmåga

VI SER GÄRNA ATT DU HAR

Erfarenhet av professionell guidning.
Erfarenhet från turism & upplevelsebranschen.
Utbildning i historia och/eller kultur.
Erfarenhet från andra serviceyrken såsom bar/servering.
Båtvana.
  • Säsongsanställning med start maj/juni 2019
  • Möjlighet till 1-1 avlösningssystem
  • Tarifflön enligt Skärgårdsavtalet, Almega/SEKO
  • Sveriges roligaste sommarjobb
Mönstringsort är Göteborg och till tjänsten ingår rederiets säkerhet & introduktionsutbildning som är obligatorisk. Alla som ska arbeta ombord genomgår en hälsoundersökning för ett "Läkarintyg för Sjöfolk". Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, där svenska är säkerhetsspråk. Takhöjden ombord är till viss del begränsad till 185 cm och arbetet kan sträcka sig upp till 12 dagar i sträck.

Välkommen med din ansökan senast 28 februari, urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Resebyrå & Turism, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 28 feb (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strömma Turism & Sjöfart AB producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna. Strömma finns representerat med ca 30 varumärken i Amsterdam, Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stavanger, Bergen, Geiranger och Ålesund. Läs mer på www.stromma.se