Matsalsvärd/Servis till Göta kanal

Matsalsvärd/Servis till Göta kanal

Rederi AB Göta Kanals tre klassiska kanalfartyg – M/S Diana, Juno och Wilhelm Tham – färdas på en av världens vackraste och märkligaste vattenvägar, handgrävda Göta kanal med sina 58 slussar som förbinder Sveriges två största städer, Göteborg och Stockholm. Vi erbjuder exklusiva 2,3,4 -och 6-dagars kryssningar med helpension och guidade utflyktsmål. Att resa med oss är som att kliva in i en annan värld, och i denna unika miljö arbetar Du tillsammans med resten av besättningen för att skapa en förstklassig upplevelse för våra gäster. Vi är alltid på jakt efter genuina, engagerade och pålitliga medarbetare som vill bidra till att behålla rätt atmosfär ombord och ge våra gäster minnen för livet.

OM TJÄNSTEN
Som matsalsvärd på ett av våra fartyg arbetar du tillsammans med ytterligare en serviskollega. Huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att servera frukost, lunch och middag i en anrik miljö till gäster från hela världen. Ni ansvarar för försäljning av dryck samt har bartjänst. Övriga arbetsuppgifter innebär bl.a. in- bongning, kassaredovisning, inventering och beställning/leverans av dryck. Att arbeta på båt ställer stora krav på ordning och säkerhet, därav finns strikta rutiner för hantering av ovan uppgifter. Arbetet innebär även att vara en central och social del av gästernas upplevelse ombord och vi ser därför att du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster.

DU ÄR
Serviceminded och har gästfokus ut i fingerspetsarna.
En prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som kan visa prov på stor personlig mognad.
Relationsskapande och uthållig, med god samarbetsförmåga.
Strukturerad, ansvarsfull och effektiv.
Glad och social, som tycker det är roligt att rodda en matsal!

VI TROR ATT DU HAR
  • Dokumenterad erfarenhet från servering, á la carte och/eller festvåning
  • Erfarenhet av kassahantering, inventering och redovisning
  • Bar & vinkunskap
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • Arbetat eller studerat i internationell miljö
Mönstringsort är Göteborg och till tjänsten ingår rederiets säkerhet & introduktionsutbildning, samt befattningsspecifik utbildningsdag som är obligatorisk. Alla som ska arbeta ombord genomgår en hälsoundersökning för ett "Läkarintyg för Sjöfolk". Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, där svenska är säkerhetsspråk. Kunskaper i ett tredje språk liksom erfarenhet av tidigare fartygsarbete, är meriterande.
Takhöjden ombord är till viss del begränsad till 185 cm och arbetet kan sträcka sig upp till 12 dagar i sträck.
  • Säsongsanställning med start maj/juni 2019
  • Möjlighet till 1-1 avlösningssystem
  • Tarifflön enligt "Skärgårdsavtalet", Almega/SEKO
  • Sveriges roligaste sommarjobb
Välkommen med din ansökan senast 28 februari, urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 28 feb (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strömma Turism & Sjöfart AB producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna. Strömma finns representerat med ca 30 varumärken i Amsterdam, Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stavanger, Bergen, Geiranger och Ålesund. Läs mer på www.stromma.se