Kökspersonal till Göta Kanal

Kökspersonal till Göta Kanal

Rederi AB Göta Kanals tre klassiska kanalfartyg – M/S Diana, Juno och Wilhelm Tham – färdas på en av världens vackraste och märkligaste vattenvägar, handgrävda Göta kanal med sina 58 slussar som förbinder Sveriges två största städer, Göteborg och Stockholm. Vi erbjuder exklusiva 2,3,4 -och 6-dagars kryssningar med helpension och guidade utflyktsmål. Att resa med oss är som att kliva in i en annan värld- och i denna unika miljö arbetar Du tillsammans med resten av besättningen för att skapa en förstklassig upplevelse för våra gäster. Vi är alltid på jakt efter genuina, engagerade och pålitliga medarbetare som vill bidra till att behålla rätt atmosfär ombord och ge våra gäster minnen för livet.

OM TJÄNSTEN
Som kock eller kallskänka på våra fartyg är du tillsammans med en kollega ansvarig för alla gäst- och besättningsmåltider. I arbetet ingår frukostförberedelser, städning, inventering, beställning/ leveranser och disk. Du är stresstålig och flexibel då logistiken i byssan är annorlunda jämfört med ett klassiskt restaurangkök. Precis som våra fartyg är kulturarv presenterar vi i enlighet svenska smaker ombord, och dessa menyer är genomgående säsongen ut. Vi rekryterar glada, kreativa personer som stimuleras av utmaningar!

DU ÄR
En passionerad matlagare, van vid att leverera vacker och god mat.
En prestigelös, lösningsorienterad lagspelare och kan visa prov på stor personlig mognad.
Relationsskapande och uthållig, med god samarbetsförmåga.
Strukturerad, ansvarstagande och ordningsam i ditt arbete.
Kvalitetsmedveten med stort gästfokus.

DU HAR
  • Dokumenterad erfarenhet
  • Vana av inventering och inköp
  • Hög stresströskel och mycket god planeringsförmåga
  • God råvarukännedom och kunskap kring HACCP
Mönstringsort är Göteborg och till tjänsten ingår rederiets säkerhet & introduktionsutbildning, samt befattningsspecifik utbildningsdag som är obligatorisk. Alla som ska arbeta ombord genomgår en hälsoundersökning för ett "Läkarintyg för Sjöfolk".

Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, det är därför viktigt att du har goda kunskaper i svenska som är säkerhetsspråk. Engelska och andra språkkunskaper är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av fartygsarbete. Takhöjden ombord är begränsad till 185 cm och arbete kan sträcka sig upp till 12 dagar i sträck.
  • Säsongsanställning med start maj/juni 2019
  • Möjlighet till 1-1 avlösningssystem
  • Tarifflön enligt "Skärgårdsavtalet", Almega/SEKO
  • Sveriges roligaste sommarjobb
Välkommen med din ansökan senast 28 februari, urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 28 feb (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strömma Turism & Sjöfart AB producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna. Strömma finns representerat med ca 30 varumärken i Amsterdam, Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stavanger, Bergen, Geiranger och Ålesund. Läs mer på www.stromma.se