Hyttjungman till Göta Kanal

Hyttjungman till Göta Kanal

Rederi AB Göta Kanals tre klassiska kanalfartyg – M/S Juno, Wilhelm Tham och Diana – färdas på en av världens vackraste och märkligaste vattenvägar, handgrävda Göta kanal med sina 58 slussar som förbinder Sveriges två största städer, Göteborg och Stockholm. Vi erbjuder exklusiva 2,3,4 -och 6-dagars kryssningar med helpension och guidade utflyktsmål. Att resa med oss är som att kliva in i en annan värld, och i denna unika miljö arbetar Du tillsammans med resten av besättningen för att skapa en förstklassig upplevelse för våra gäster. Vi är alltid på jakt efter genuina, engagerade och pålitliga medarbetare som vill bidra till att behålla rätt atmosfär ombord och ge våra gäster minnen för livet.

OM TJÄNSTEN
Som Hyttvärd/Jungman är du ansvarig för passagerarutrymmen samt att assistera gästerna vid landgången. Du har i uppdrag att sköta hytternas städning, styling samt städ av gemensamma utrymmen ombord. I tjänsten ingår även ansvar för tvättinventering. I övrigt arbetar du på däck tillsammans med Matros, där slussning är en central del av däckssysslor. Du är allt-i-allo och rycker in där övriga av besättningen kan behöva assistans. Vi rekryterar glada, sociala personer som stimuleras av utmaningar!

DU ÄR
En prestigelös, glädjespridande och lösningsorienterad lagspelare.
Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga.
Serviceinriktad och kan visa prov på stor personlig mognad.
Initiativrik, kvalitetsmedveten och har god hygienkontroll.

DU HAR
  • Giltig Basic SafetyTraining (lägst Inre fart) enligt STCW Manila
  • Giltigt Läkarintyg för sjöfolk
  • Mycket högt säkerhetstänk, uppmärksam och lyhörd på situationer som uppstår ombord
  • Relevant fartygsvana, erfarenhet av däckstjänst och fartygsunderhåll
  • Hög stresströskel och god planeringsförmåga
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska

KANSKE HAR DU OCKSÅ

Erfarenhet av lokalvård?
Arbetat inom turism och service?
Arbetat eller studerat i en internationell miljö?

Mönstringsort är Göteborg och till tjänsten ingår rederiets säkerhet & introduktionsutbildning som är obligatorisk. Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsbesättningen, det är därför viktigt att du har goda kunskaper i svenska som är säkerhetsspråk. Takhöjden ombord är till viss del begränsad till 185 cm och arbetet kan sträcka sig upp till 12 dagar i sträck.
  • Säsongsanställning med start maj/juni 2019
  • Möjlighet till 1-1 avlösningssystem
  • Tarifflön enligt Skärgårdsavtalet, Almega/SEKO
  • Sveriges roligaste sommarjobb
Välkommen med din ansökan senast 28 februari, urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Resebyrå & Turism, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 28 feb (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strömma Turism & Sjöfart AB producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna. Strömma finns representerat med ca 30 varumärken i Amsterdam, Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stavanger, Bergen, Geiranger och Ålesund. Läs mer på www.stromma.se