VERKSTADSANSVARIG

VERKSTADSANSVARIG

Din roll
Vi söker en verkstadsansvarig till vårt serviceteam med placering hos vår kund på Tuve i Göteborg. Tillsammans med dina kollegor är din främsta uppgift att säkerställa driften hos kundens totala truckflotta genom service, reparation och underhåll. Ditt huvudansvar är att planera arbeten och bemanna serviceverkstaden. På ditt ansvar ligger även att ansvara för dokumentation, arbetsmiljöfrågor, ordning och reda samt efterlevnad av rutiner och krav både från vår interna organisation och kund.

Dina styrkor
Vi söker en ledare som skapar trygghet, engagemang och förtroende både i arbetsgruppen samt i kontakt med kunden. Vi tror att du tidigare har arbetat med fordon i en teknisk miljö och att du är bra på att se helheten för att kunna skapa fungerande processer och flöden i en verkstadsmiljö. Du har god servicekänsla, är noggrann och självgående. Då arbetsrapporter och uppföljningar sker via datoriserade system är god datorvana ett måste. B-körkort är ett krav.

Vårt lag erbjuder dig
STILL är ett av Europas största truckföretag och ingår i KION Group. Du kommer att jobba i ett trevligt team om 8 personer på ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig som är teknikintresserad ett garanterat intressant och spännande jobb i en miljö med fart och fläkt.

Vi letar efter key players, är du intresserad?
Välkommen med din ansökan, personligt brev med meritförteckning till cecilia.bohman@still.se.

Frågor besvaras av Regional Servicechef Väst, Anna Schlegel, +46 732 330 779, anna.schlegel@still.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.still.se
Sista ansökningsdag 7 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

STILL är ett av världens största truckföretag med säte i Hamburg, Tyskland. Koncernen är ledande inom utveckling och produktion av högkvalitativ materialhanteringsutrustning och erbjuder sina kunder helhetslösningar. STILL Sverige AB, beläget med huvudkontor i Malmö, är ett helägt dotterbolag till STILL GmbH med ansvar för försäljning och service av koncernens produkter på den svenska marknaden. Bolaget har växt kraftigt de senaste åren, tack vare stora försäljningsframgångar inom nyproduktion och eftermarknad. Den starka expansionen fortsätter och STILL Sverige AB omsätter idag 350 MSEK i en organisation med 90 anställda. Besök gärna www.still.se