SERVICETEKNIKER GÖTEBORG

SERVICETEKNIKER GÖTEBORG

Din roll
STILL söker en servicetekniker till vårt team på sju personer med placering hos en kund på Tuve utanför Göteborg. Tillsammans med dina kollegor är din främsta uppgift att säkerställa driften hos kundens totala truckflotta genom att serva, reparera och underhålla alla kundens truckar. Genom att förse vår kund med spetskompetens inom el, diesel, hydraulik och mekanik ser vi till att hålla våra truckar rullande och på detta vis bidra till att nå högsta möjliga effektivitet och prestation i kundens produktion.

Dina styrkor
Du som söker har tidigare arbetat som servicetekniker i branschen eller med fordon i en teknisk miljö och vi ser gärna att du har arbetat med detta några år. Du har en god servicekänsla, är noggrann och ansvarstagande. Då arbetet innefattar en del arbete i datoriserade system krävs det även att du har god datorvana.

Hitta din plats i vårt lag!
STILL Sverige AB har de rätta förutsättningarna för att du skall trivas och ha roligt på jobbet. Våra kunder ställer höga krav på oss och likaså på dig vilket innebär högt tempo, stor lojalitet och suveränt kundfokus!

Vi letar efter key players, är du intresserad?
Välkommen med din ansökan, personligt brev med meritförteckning till cecilia.bohman@still.se.
Frågor besvaras av Regional Servicechef Väst, Anna Schlegel, +46 732 330 779, anna.schlegel@still.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.still.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

STILL är ett av världens största truckföretag med säte i
Hamburg, Tyskland. Koncernen är ledande inom utveckling och produktion av högkvalitativ materialhanteringsutrustning och erbjuder sina kunder helhetslösningar. STILL Sverige AB, beläget med huvudkontor i Malmö, är ett helägt dotterbolag till STILL GmbH med ansvar för försäljning och service av koncernens produkter på den svenska marknaden.
Bolaget har växt kraftigt de senaste åren, tack vare stora försäljningsframgångar inom nyproduktion och eftermarknad. Den starka expansionen fortsätter och STILL
Sverige AB omsätter idag 350 MSEK i en organisation med 90 anställda.
Besök gärna www.still.se