Truckmekaniker till Still i Göteborg!

Truckmekaniker till Still i Göteborg!

Spela i den högsta divisionen: STILL är en ledande leverantör av skräddarsydda intralogistiklösningar. Bli en del av vårt topplag och bege dig ut på spelplanen för att imponera på våra kunder världen över tillsammans med ca 9 000 kollegor. I jakten på innovativa lösningar spelar alla positioner hos oss en avgörande roll. Du kan se fram emot varierande arbetsuppgifter, ett öppet klimat och stor frihet att bidra med idéer som driver företaget mot ytterligare framgångar. Hos oss kombinerar vi eget ansvar med engagerade områdes- och landsöverskridande samarbeten. På vägen mot lösningar och tjänster med enastående kundfördelar har vi modet att slå in på nya vägar. För det behöver vi starka lagspelare som uppnår gemensam toppform. Låt oss vinna matchen tillsammans!

Dina arbetsuppgifter

Jobbet innebär främst felsökning, förebyggande, reparation och service av stora som små truckar. Som truckmekaniker eller underhållsreparatör har du ett utvecklande och varierande jobb framför dig. Det kommer att finnas fullt stöd inifrån och dina kollegor finns alltid till hands och hjälps åt med felsökningar och dylikt när det behövs. Tjänsten innebär även administrativt arbete där dagordning och arbetsorder administreras via affärssystemet.

KRAV
  • Arbets- eller studierelaterad kunskap med inriktning Teknik/ Mekanik
  • Mycket god känsla för mekanik, hydraulik och det är mycket meriterande om du har kunskap om fordonsel samt Canbus.
  • God svenska i tal och skrift
  • Datorkunskap/ Datorvana
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Ort: Göteborg

Arbetstider: Dagtid 07.00-16.00

Omfattning: Heltid

Din profil

En självklar förutsättning för att bli aktuell för denna tjänst är att du trivs med att arbeta med maskiner. För att vara framgångsrik i rollen har du ett detaljorienterat sinne och är genuint intresserad av mekanik och teknik. För att möta företagets kvalitetsnivå är det viktigt att du är noggrann och ambitiös som person. Det är en rolig och utmanande tjänst för dig som har ett stort teknikintresse och är nyfiken på att lära dig nya saker. Som person är du lugn, sansad och trivs med att jobba både självständigt och i grupp.

Låter detta som dig? Vänta inte med att söka! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Göteborg, rekryterare Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten ring 073-4304996 eller maila anel.bosnjo@onepartnergroup.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se