Översättare från tyska och engelska till svenska

Översättare från tyska och engelska till svenska

STAR Group Scandinavia söker översättare, både för anställning och på frilansarbasis, med kombinationen tyska och engelska till svenska

Du gillar struktur, konsekventa översättningar och tar gärna egna initiativ. Svenska är ditt modersmål och du har erfarenhet av att översätta många olika typer av texter från tyska och engelska till svenska. Du har minst ett par års erfarenhet som översättare, helst inom teknikområdet. Du har datorvana och erfarenhet av CAT-verktyg. Vi ser gärna att du har kunskap inom finans- och ekonomiområdet och om programvaror. All ytterligare teknisk kompetens är meriterande. Du måste också snabbt kunna lära dig nya gränssnitt.

Placering: Göteborg eller Uppsala

Välkommen att mejla ett personligt brev på svenska och ditt CV.

Vi intervjuar kandidater löpande.
Mer info
Email Mejla STAR Group Scandinavia AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Tolk & Översättare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.star-group.net
Sista ansökningsdag 19 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

STAR Group är en schweiziskägd koncern med över 1 000 anställda i 30 länder. Vi är ett av världens ledande informationshanterings- och språkföretag som tillhandahåller teknologi, tjänster och lösningar till ledande kunder på den globala marknaden. STAR Group Scandinavia AB har sitt största kontor i Uppsala men finns också i Stockholm och Göteborg.