Säljare, Göteborg

Säljare, Göteborg

Vill du jobba i ett företag som både vill och kan göra skillnad? Då är det här ett jobb för dig.

Regionchef
Säljansvar för Västra Götaland

Affärsområde Företagsmarknad ansvarar för försäljning av diesel och eldningsolja till industri-/företagskunder via egna säljare, återförsäljare och våra egna ca 170 Shell Truck Diesel-stationer. Vi är ett team på totalt 10 medarbetare varav ca hälften jobbar från kontoret i Sundbyberg.

Arbetsuppgifter
I din roll som Regionchef/Säljare får du stor frihet att självständigt planera, genomföra och följa upp säljaktiviteter så att volym- och lönsamhetsmål uppnås på din region. Dina kunder som du får fullt ansvar för och som du kommer att bearbeta finns bland olika delar inom Transportsektorn. För att göra det på ett bra sätt kommer du också att behöva bevaka konkurrenter och marknadsförutsättningar i din region.

Din region är Västra Götaland och din placeringsort kommer att ligga i regionen du ansvarar för. Arbetet innebär resor och övernattningar i tjänsten.

Din profil
Som säljare på Företagsmarknaden har du en mängd kontaktytor. Vi lägger därför stor vikt vid affärsmannaskap samt dina personliga egenskaper och värdesätter att du som söker är flexibel, utåtriktad, initiativrik, självständig samt har lätt för att samarbeta och skapa bra relationer både internt och externt.

Det här ser vi gärna att du har med dig:
  • Några års arbetslivserfarenhet av försäljning och kundkontakter.
  • Kunskap och erfarenhet av kunder inom segmentet "tung trafik".
  • Stor erfarenhet av att bygga långvariga relationer med kunder.
  • Erfarenhet av budget och resultatuppföljning.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
Vi erbjuder
Som medarbetare är du delaktig i det som sker i företaget. Vi arbetar nära varandra i en informell organisation med korta beslutsvägar. Det innebär stort personligt ansvar men också stor frihet. Som företag är vi krävande men också generösa och öppna. St1 är något vi skapar tillsammans, med respekt och omtanke för affären, kunder och kollegor och för vår omvärld. Du kommer att vara en del av ett modernt och framgångsrikt energibolag med möjlighet att utvecklas i din roll.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson, tel. 0708 - 30 65 43 eller Ann Szieger, tel. 040-660 67 23.

Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in ansökan med CV och personligt brev omgående. I din ansökan får du gärna berätta varför du sökt tjänsten och varför du tror att denna tjänst är rätt för dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

St1 är ett modernt energiföretag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi.

Vårt mål är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Det finns i vårt DNA att ifrågasätta gamla sanningar och göra saker och ting på nya vis. Vi var t.ex. först i branschen med att publicera ursprungsinformation om våra produkter.

Vi har ca 340 anställda i Sverige och är ett av de fyra stora bolagen i Sverige med en marknadsandel på ca 20 %. Vi har nästan 500 drivmedelsstationer i Sverige som drivs under varumärkena St1 och Shell. Läs mer om oss på vår hemsida www.st1.se.

Sökord: sälj, säljare, försäljning, försäljare, fältsäljare, utesäljare, regionsäljare, Göteborg, Uddevalla, Halmstad
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 30 nov (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!