Försäljningsansvarig region Väst, Företagskort, Göteborg

Försäljningsansvarig region Väst, Företagskort, Göteborg

Försäljningsansvarig region

Väst, Företagskort

Vi söker nu en positiv och driven Försäljningsansvarig för region Väst, Företagskort. Tjänsten är främst relaterad till medelstora samt stora företagskunder (ej transportsektorn).

Dina ansvarsområden inom regionen blir att:
  • Självständigt planera, genomföra och följa upp säljaktiviteter så att volym- och lönsamhetsmål uppnås inom din region
  • Öka antalet nya kunder samt utveckla befintliga kundrelationer
  • Hålla dig underrättad om företagets samt totalmarknadens händelseutveckling
  • Samarbeta med kundlöftesvärdarna på våra stationer i syfte att stärka införsäljning och långsiktigt öka kundstocken
Vi söker dig som är social och utåtriktad med stort intresse för kunder och relationer. Vi önskar att du har ett par års säljerfarenhet och är mogen att ta nästa kliv i din säljkarriär. Du skall ha förståelse för säljprocesser samt vidareutveckla dessa utifrån bolagets strategier. Du har eget driv och initiativförmåga samt är lösningsorienterad. Du har stor ansvarsfrihet i din affärsroll och förväntas kontinuerligt utveckla denna. Du skall ha lätt för att samarbeta och skapa relationer, både externt och internt. Vi ser att du har följande utbildning och erfarenhet:
  • Gymnasiekompetens och någon form av Universitet/högskoleexamen
  • Några års erfarenhet inom tjänsteförsäljning och eget kundansvar
  • Erfarenhet av förhandlingar, avtalsskrivningar, budgetarbete samt resultatuppföljning
  • Flytande svenska i tal och skrift och mycket god engelska.
Placeringsort är Göteborg och i befattningen ingår resor och övernattningar främst inom regionen.

Vi erbjuder
Möjlighet att få arbeta i marknadens mest spännande energibolag som vågar vara annorlunda. Ett entreprenörsdrivet bolag där det finns stora möjligheter att utvecklas. Som medarbetare är du delaktig i det som sker i företaget. Vi arbetar nära varandra i en informell organisation med korta beslutsvägar. Det innebär stort personligt ansvar men också stor frihet. St1 är något vi skapar tillsammans.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson, tel. 0708 - 30 65 43 eller Ann Szieger, tel. 040-660 67 23.

Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in ansökan med CV och personligt brev omgående. I din ansökan får du gärna berätta varför du sökt tjänsten och varför du tror att denna tjänst är rätt för dig.

Varmt välkommen med din ansökan!
St1 är ett modernt energiföretag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi.

Vårt mål är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Det finns i vårt DNA att ifrågasätta gamla sanningar och göra saker och ting på nya vis. Vi var t.ex. först i branschen med att publicera ursprungsinformation om våra produkter.

Vi har ca 340 anställda i Sverige och är ett av de fyra stora bolagen i Sverige med en marknadsandel på ca 20 %. Vi har nästan 500 drivmedelsstationer i Sverige som drivs under varumärkena St1 och Shell. Läs mer om oss på vår hemsida www.st1.se.

Sökord: försäljningsansvarig, försäljning, försäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, säljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 5 nov (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!