Välkommen på inspirationsträff för Sjuksköterskor i Göteborg!

Välkommen på inspirationsträff för Sjuksköterskor i Göteborg!

Nu bjuder vi på SOS Alarm in dig som är legitimerad Sjuksköterska till inspirationsträff! Under träffen kommer vi berätta mer om vår verksamhet och vad vi erbjuder våra sjuksköterskor för att skapa en attraktiv arbetsmiljö. För oss är det viktigt att du som SOS-sjuksköterska är en del av navet som skapar trygghet och säkerhet när du möter människor som ringer 112. Vi pratar även om vilka satsningar vi gjort på våra medarbetare och vilka utvecklingsmöjligheter vi erbjuder dig i din roll som sjuksköterska.

Under eventet kommer det självklart finnas gott om utrymme för frågor och för dig att berätta vad som är viktigt för dig i ditt yrke. Du kommer få möjligheten att träffa ledare från verksamheten och förhoppningsvis framtida kollegor på SOS Alarm som kan berätta om deras arbete som SOS-sjuksköterska. Det kommer även bjudas på enklare tilltugg.

Vart ses vi?
Datum & tid: 27 mars kl. 17.00
Plats: SOS Alarms lokaler på Åvägen 4 i Gårda. Vi kommer möta upp er utanför entrén strax innan 17.00.

Rollen som SOS-sjuksköterska
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har sjuksköterskelegitimation och flera års erfarenhet, gärna av akutsjukvård och bedömning på telefon. Du ska vara svensk medborgare, tala flytande svenska, ha goda kunskaper i engelska och gärna fler språk. Du behöver kunna arbeta strukturerat och metodiskt och vara trygg i dig själv och din kompetens. Du står för våra värderingar - professionell & empatisk, ansvarstagande & samverkande - och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet för att utveckla både arbetskamrater och verksamheten.

Vill du veta mer om arbetet som SOS-sjuksköterska?
Se filmen där vår fantastiska SOS-sjuksköterska Ia beskriver sitt arbete eller skicka in din intresseanmälan så berättar vi gärna mer.

Vi vill träffa dig, vill du träffa oss?
Detta är ett öppet event och du behöver inte anmäla dig i förväg. Självklart är du mer än välkommen att klicka på ansök och registrera en användare så får vi dina kontaktuppgifter men det är inget krav. Har du frågor inför eventet kan du kontakta Gruppchef Frida Gutling på frida.gutling@sosalarm.se eller på telefonnummer 072-238 05 12 alt. Gruppchef Elisabeth Paipalis elisabeth.paipalis@sosalarm.se, 0730-753763.

Varmt välkommen!

Om du skickar in din ansökan till oss på SOS Alarm godkänner och samtycker du till att SOS Alarm behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer här.

Nyckelord: Sköterska, vård, ambulans, sjuksköterska, akutsjukvård, 112, karriär

SOS Alarm har ett viktigt uppdrag, att vara navet som skapar trygghet och säkerhet. Detta ska bidra till att skapa ett tryggare Sverige för alla.
När krisen slår till är nödnumret 112 det nummer som hjälpsökande kan ringa. Ibland är krisen stor och berör många människor. Ibland drabbas en enskild individ eller en organisation. Oavsett vilket så är hjälpen bara ett samtal bort. Med den erfarenheten som bas har vi byggt en rikstäckande verksamhet av larmcentraler - som utgör grunden för vårt bidrag till ett tryggare Sverige.

Våra medarbetare kan med sin kompetens, sin empatiska förmåga och SOS Alarms effektiva system och metoder se till att alltifrån ambulans, räddningstjänst, polis och jourhavande präst, till jouroperatör och väktare kan göra sitt jobb. Vi är navet som skapar ett tryggare och säkrare Sverige.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sosalarm.se/
Sista ansökningsdag 26 mars (5 dagar kvar)