SOS-sjuksköterska Göteborg

SOS-sjuksköterska Göteborg

Brinner du för att göra skillnad för andra människor?
Vill du ha en utmaning där du får använda din kunskap och fingertoppskänsla samtidigt som du har möjlighet att bidra till utvecklingen av arbetet? Har du förmågan att balansera förnuft och fakta med känsla i varje enskild situation? Är du en person som klarar hög stress, både i stunden men också under längre perioder oavsett tidpunkt på dygnet? Som SOS-sjuksköterska är du en del av navet som skapar trygghet och säkerhet när du möter de människor som ringt 112.

Till SOS-centralen i Göteborg söker vi dig som har sjuksköterskelegitimation och arbetslivserfarenhet, gärna av akutsjukvård och bedömning på telefon. Du är svensk medborgare, talar flytande svenska, har goda kunskaper i engelska och gärna fler språk. Du behöver kunna arbeta strukturerat och metodiskt och vara trygg i dig själv och din kompetens. Du står för våra värderingar - professionell & empatisk, ansvarstagande & samverkande - och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet för att utveckla både arbetskamrater och verksamheten.

I den här filmen beskriver vår SOS-sjuksköterska Ia sitt arbete.

Är du intresserad av att veta mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska på SOS Alarm? Kontakta gruppchef Frida Gutling, frida.gutling@sosalarm.se.

Varmt välkommen att skicka en ansökan på https://www.sosalarm.se/karriar/lediga-tjanster/

När du skickar in din ansökan till oss på SOS Alarm godkänner och samtycker du till att SOS Alarm behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer här.

Nyckelord: Sjuksköterska, akutsjukvård, karriär, utveckling, vård, vårdgivare, sjukhusSOS Alarm har ett viktigt uppdrag, att vara navet som skapar trygghet och säkerhet. Detta ska bidra till att skapa ett tryggare Sverige för alla.

Dygnet runt larmar vi ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser. Dessutom bedriver SOS Alarm ett kommersiellt verksamhetsområde som arbetar med bland annat inbrottslarm, brandlarm, personlarm, hisslarm och driftlarm. Vi tillhandahåller även kundorienterade jourtjänster så som samhällsjourer, fastighetsjourer och entreprenörsjour, vilket nyttjas av kunder från såväl privata sektorn som offentliga sektorn. Ett omfattande förändringsarbete har påbörjats för att säkerställa att SOS Alarm är marknadsledande inom sitt verksamhetsområde och levererar kvalitet i världsklass med syfte att leva upp till visionen om ett tryggare Sverige för alla.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av SOS Alarm Sverige AB
Hemsida https://www.sosalarm.se/
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (4 dagar kvar)