Är du vår nästa vassa upphandlingskonsult?

Är du vår nästa vassa upphandlingskonsult?

Nu söker vi nyfikna upphandlingskonsulter till våra kontor i Göteborg och Malmö. Tillsammans med oss på AffärsConcept kommer du kunna skapa samhällsnytta och göra skillnad för våra kunder och leverantörer. Vi brinner för att göra de bästa offentliga affärerna och strävar efter att ligga i framkant inom offentlig upphandling.

Vi vill utöka med minst två konsulter i Malmö och minst en konsult med upphandlingsjuridisk bakgrund till Göteborg.

Att arbeta hos oss innebär:
  • Att tillsammans med kollegor genomföra olika typer av upphandlingar inom varierande områden och branscher.
  • Ett varierande arbete med många kontakter där du ständigt få nya infallsvinklar både från kunder och kollegor.
  • Att du kommer få jobba med de mest spännande och utvecklande uppdragen tillsammans med andra riktigt vassa upphandlingskonsulter.
  • Att du kommer driva flera uppdrag parallellt och sköta dialog med våra kunder varför vi ser att du också är en duktig projektledare som alltid levererar.
Vad vi tror att du har med dig:
  • En eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi, juridik eller ingenjörsämnen, alternativt inom entreprenadprojekt, upphandling eller annan för tjänsten relevant utbildning.
  • Några års erfarenhet som upphandlare inom offentlig sektor samt kvalificerat inköps- och upphandlingsarbete.
  • Ett nyfiket förhållningssätt.
Vem vi tror att du är:
En person som trivs att arbeta med frihet under ansvar och som är bekväm i en konsultroll med många olika kontaktytor. Du har ett härligt driv, goda projektledaregenskaper och vill alltid leverera. Du ser till att skapa affärsmässiga resultat såväl för oss som för kunden och räds heller inte att anpassa dig till nya människor och miljöer. Vi tror också att du tycker om att skriva och utforma texter, lära av andra och dela med dig av din egen kunskap. Men framförallt tro vi att du är en person som gillar att ha kul på jobbet och vill ha det tillsammans med oss!

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi ger dig möjlighet att utvecklas inom upphandlingsområdet tillsammans med branschens vassaste kollegie. Du får möjlighet att både bredda och fördjupa dig inom de områden du själv vill och har kunskap inom dels genom samarbete med andra men också genom utbildning.

Vi kan också erbjuda en riktigt bra arbetsplats med ett mål om att bli Sveriges bästa! Här hoppas vi att du vill hjälpa oss att nå hela vägen. Vi tycker det är kul att hitta på saker tillsammans, därför har vi en särskild grupp medarbetare som anordnar olika aktiviteter för alla. Vi har också subventionerad lunch, gemensam frukost på måndagar, massage, klämdagar samt flera andra kollektivavtalade förmåner. Vi tror också på rörelse på och utanför jobbet vilket vi uppmuntrar med friskvårdsbidrag.

För att ge våra medarbetare möjlighet till att bättre leda sig själva och planera både arbete och fritid får alla medarbetare gå en tredagars utbildning i självledarskap.

I vår senaste undersökning svarade 100% av våra medarbetare att det är en vänlig arbetsplats och att de ser fram emot att komma till jobbet. Alla tycker också att allt sammantaget så är detta en mycket bra arbetsplats vilket styrks av att vi är ett certifierat great place to work och nu ser vi fram emot att få välkomna dig på ett härligt sätt!

Vi tror på en nära gemenskap och att göra nytta för våra kunder.

Ansökan
Vi gör ett löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 januari.
I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid de personliga egenskaperna.

Vi ser fram emot din ansökan!

Genom att vara:
Nyfikna och Schyssta – i vårt förhållningssätt till andra och varandra
Vassa och Relevanta – i våra leveranser och för våra målgrupper

...blir vi offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner!
Mer info
Kontaktperson Niclas Andersson
Telefon 031 701 62 04
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Juridik, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sklkommentus.se/om-oss/organisation-och-verksamheter/affarsconcept/
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)