Ställföreträdande Kontorschef, MidCorp Danske Bank i Göteborg

Ställföreträdande Kontorschef, MidCorp Danske Bank i Göteborg

MidCorp Göteborgs främsta uppdrag är att hitta nya företagskunder samt bibehålla och utveckla relationen med befintliga kunder inom marknadsområdet. Fokus ligger på medelstora företag med en omsättning mellan 50-1.500 MSEK. Vi är ett framgångsrikt företagskontor som verkar på en av Sveriges mest intressanta bankmarknader!

MidCorp Göteborg befinner sig på en stark tillväxtresa och teamet kännetecknas av gemenskap och stort affärsdriv.
Är du affärs- och resultatinriktad, har förmågan att lyfta dina medarbetare och samtidigt vill ha möjligheten att jobba med stora företagskunder? Då är du kanske vår Ställföreträdande Kontorschef!

Om rollen
I din roll som Ställföreträdande Kontorschef har du förutom ansvar för medarbetare i teamet även kundansvar för ett antal större företagskunder. Tillsammans med Kontorschefen driver du verksamheten med fokus på affärer, kundnöjdhet, kreditkvalitet och även en del administration.
Det är en roll med många kontaktytor, mot både kunder och internt i banken. Du kommer jobba nära teamet som består av Kundansvariga, Businessadvisors samt Kreditchef.

Din profil
Vi söker dig som har ett starkt affärsfokus och har arbetat inom bank mot företagskunder i MidCorp-segmentet ett par år. Du har jobbat som ledare och gillar att kombinera det strategiska med att även jobba operativt med egna kunder.
Du har troligen en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomiområdet eller annan relevant eftergymnasial utbildning. Du innehar Swedsec licens.

Grundläggande för att lyckas i rollen är att du vill driva och utveckla affären med befintliga kunder samt även ett fokus på prospektering och inte minst har förmåga att stötta och motivera dina medarbetare. Du har ett stort engagemang och vill se dina medarbetare växa!

Du har förmågan att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor, och är social och utåtriktad. Du har ett strukturerat arbetssätt och är analytisk. Du ser dig även som nyfiken och uppskattar att effektivisera och förbättra rutiner och processer.

Om Danske Bank
Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 22 000 anställda i 12 länder runt om i världen som betjänar våra 3,3 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.

Ansökan
I denna rekrytering har Danske Bank valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick på 076-647 16 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-05-31. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Kreditupplysning kommer att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.