Självgående Business Controller till Papyrus Sverige AB!

Självgående Business Controller till Papyrus Sverige AB!

Papyrus är ett av Europas ledande serviceföretag för papper, emballage och förbrukningsvaror. Vi erbjuder produkter och tjänster som ökar effektiviteten och kan bidra till mer framgångsrika affärer.

Papyrus ingår i OptiGroup som är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice Solutions, Industrial Solutions, Printing & Creative Solutions och Retail & Reseller Solutions. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder.

www.optigroup.com

Vad innebär rollen?
Det här är en verksamhetsnära och utåtriktad roll i vilken du är del av en prestigelös miljö med möjlighet att påverka din roll. I nära samarbete med ytterligare en Business Controller stöttar du den skandinaviska verksamheten genom ditt ekonomiska kunnande och erbjuds därmed en stor kontaktyta inom organisationen. Dina arbetsuppgifter innefattar intäkts- och lönsamhetsanalyser, budget- och prognosarbete samt rapportering, analys och uppföljning av bokslut. Din spännande utmaning är att skapa goda relationer och samtidigt ifrågasätta. I takt med förändringar som görs inom organisationen finns även utrymme att vara delaktig i diverse projekt.

Tjänsten utgörs av en början som SJR-konsult. Avsikten är att du därefter fortsätter som anställd hos Papyrus Sverige AB. Arbetet sker på heltid och arbetsplatsen är belägen i Mölndal. Du behöver kunna påbörja det här uppdraget inom kort.

Vem är du?
Med flera års erfarenhet inom Business Controlling är du trygg i dina kunskaper och vill fortsätta arbeta utåtriktat i en stödjande funktion. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi i grunden. Du är en mycket van Excelanvändare samt har med fördel arbetat i SAP eller något annat större system. Du är trygg i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person trivs du i en självständig roll samtidigt som du gärna är del av ett team där ni delar era kunskaper. I kombination med din förmåga att lyssna och utveckla goda relationer är du samtidigt trygg i dig själv och har förmåga att ifrågasätta. Vi söker dig med eget driv, pedagogisk förmåga och god kommunikation.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Karin Fors på 031-333 54 75. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.
Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.
SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.