Serviceminded ekonomiassistent till föräldravikariat

Serviceminded ekonomiassistent till föräldravikariat

Är du serviceminded och trivs med att arbeta i team? Då kan detta vara något för dig!

För kunds räkning söker vi en ekonomiassistent till ett föräldravikariat med start i januari och ca ett år framöver. Bolaget har trevliga lokaler vid Krokslätts fabriker.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med kundreskontran, med arbetsuppgifter så som fakturering, påminnelser, krav- och inkassohantering. Vidare kommer du också att göra avstämningar i samband månadsbokslut. Vid behov kommer du dessutom stötta upp på leverantörsreskontran.

Vi söker dig som har god förståelse för löpande bokföring och vi ser gärna att du har erfarenhet av projektredovisning. Har du dessutom tidigare arbetat i Maconomy är detta meriterande.

För att trivas i rollen är du prestigelös, lättsam och serviceminded. Du är en glädjespridare som är trygg i dig själv. Självklart är du noggrann och mån om att göra ett bra arbete.

Ytterligare information om uppdraget
Vår kund sitter i trevliga lokaler vid Krokslätts fabriker. Behovet är från januari och ca ett år framöver.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson på 031-333 54 71. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka oss din ansökan.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 20 nov (7 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.