Serviceinriktad ekonomiassistent med ansvar för reception!

Serviceinriktad ekonomiassistent med ansvar för reception!

SJR söker för kunds räkning en ekonomiassistent/receptionist som är tillgänglig för start i juni. Tjänsten är på heltid och börjar som ett konsultuppdrag på sex månader och därefter är ambitionen att bli anställd av vår kund. Företaget verkar inom en spännande bransch och sitter i fina lokaler centralt i Göteborg.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ha en delad roll inom ekonomi och reception. Som ekonomiassistent tillhör du ett ekonomiteam där du jobbar med hela flödet av leverantörsreskontran. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • Hantering av inkommande fakturor, kontering och registrering i IFS
  • Betalningar
  • Påminnelsehantering
Utöver dessa arbetsuppgifter ansvarar du för receptionen som är bemannad mellan kl. 8-12. Du blir ansiktet utåt och tar emot besökare och leveranser, lägger beställningar av tex frukt och fika, köper in kontorsmaterial med mera. Det ingår också att ställa i ordning konferensrum och vara behjälplig vid personalaktiviteter och events. En bred roll som du själv får vara med att forma!

Vem söker vi?
För att trivas i denna roll ser vi att du är en prestigelös och service minded person som gillar att ta eget ansvar och har förmåga att självständigt driva ditt eget arbete framåt. Organisationen är föränderlig och du behöver vara flexibel och ha lätt för att ställa om. Vi ser att du är en doer med öga för både detaljer och helhet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med ekonomi sedan tidigare. Bolaget är internationellt vilket ställer krav på att vara flytande i både svenska och engelska. Har du erfarenhet av att arbeta i systemet IFS är det meriterande men inget krav.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sofia Erikson på 070-471 59 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-05-31.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Kontaktperson Sofia Erikson
Telefon 070-471 59 07
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.