SJR söker en driven student till roll som konsultchefsassistent!

SJR söker en driven student till roll som konsultchefsassistent!

SJR söker en nyfiken och driven student som vill utvecklas med oss i en roll som konsultchefsassistent. I rollen kommer du att stötta konsultchefer i deras rekryteringsprocesser och i det övriga löpande personalarbetet. Ett perfekt extrajobb för dig som är studerande inom exempelvis personalvetenskap eller ekonomi och som vill skaffa dig bred erfarenhet inom rekrytering och HR och samtidigt ha kul under tiden. Du kommer tillsammans med professionella, positiva och engagerade kollegor vara en viktig del i vår gemensamma resa på vägen mot nya framgångar. Hos SJR är det viktigt att vi trivs och har roligt tillsammans, något som har en stor del i vår framgång.

Låter detta intressant? Då kan du vara helt rätt för oss!

Vad innebär rollen?
Som rekryterings- och konsultchefassistent kommer du få stor inblick i det dagliga arbetet gällande rekryterings- och personalarbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
  • Skriva och publicera annonser
  • Genomföra inledande telefonavstämningar med aktuella kandidater
  • Ringa referenser
  • Sätta samman kandidatpresentationer till kund
  • Research av potentiella kandidater; dvs hitta dessa, kontakta dem och berätta om rollen du har i åtanke för dem
  • Assistera konsultcheferna med administrativa arbetsuppgifter
  • Hantera personalakter
Vem söker vi?
Vi söker dig som studerar och som med fördel är i början av studierna eller har minst 2 år kvar att studera. Du måste trivas med många bollar i luften och det är en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta med service/försäljning/kundbemötande. En hög stresströskel är en stor fördel medan viljan att ha kul på jobbet är en nödvändighet. Du har god IT vana och kan lätt sätta dig in i nya system.

Du förväntas arbeta ca två-tre dagar i veckan men med mycket stor möjlighet att påverka arbetstiderna. I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är positiv, pragmatisk och lösningsorienterad. Du är även prestigelös, nyfiken och noggrann. Det är också viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska.

Ansökan
Är du vår nästa lagmedlem med siktet inställt på nya utmaningar och framgångar i ett professionellt gäng så tveka inte utan sök till tjänsten redan idag. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Hanna Niklasson på mail: hanna.niklasson@sjr.se

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 9 sept 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.