SJR - Redo för ny utmaning som business controller

SJR - Redo för ny utmaning som business controller

SJR Finance är ett konsultföretag som är specialister på rekrytering av ekonomer. Att vi har 25 års erfarenhet gör oss unika i branschen. Är du business controller och vill testa på något nytt? Då är du välkommen till oss!

SJR Finance erbjuder dig att ta del av vårt breda nätverk för att matcha dig mot rätt arbetsuppgifter hos våra medelstora och stora bolag. Du får en nästa utmaning som får dig att växa i rollen som ekonom. Tillsammans med SJRs konsultchefer får du coachning och uppföljning. Vi vågar sticka ut hakan och menar att vi är riktigt bra på det vi gör och det är därför våra kunder och konsulter tycker det är roligt att samarbeta med oss.

Vi letar efter dig som har erfarenhet från arbete som business controller och är självgående inom området. Du känner dig trygg inom analys, prognos och budget samt är van vid att ha flera kontaktytor utåt.

I rollen som konsult hos SJR Finance ger vi dig möjlighet till en spännande yrkeskarriär. Vi ser fram emot att du kontaktar oss, välkommen med ditt CV. För frågor eller nyfikenhet vänligen kontakta Liina Fagerberg 0766-471661.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 nov (16 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.