Rolig tjänst som Ekonomiassistent på ett konsultbolag!

Rolig tjänst som Ekonomiassistent på ett konsultbolag!

Nu söker vi för vår kunds räkning en självständig ekonomiassistent som samtidigt trivs med att ingå i ett team till en av våra kunder på Lindholmen. Låter denna roll intressant?
Sök då tjänsten redan idag - vi arbetar med löpande urval!

Vad innebär rollen?

I rollen som ekonomiassistent kommer du främst att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, vidarefakturering, inbetalningar och påminnelser. Eventuellt kommer du även att få ansvara för helheten inom redovisning för ett av de mindre bolagen. Vidare gör du First card fakturor och har hand om enklare personaladministration för ett av bolagen. Ditt ekonomiteam består av totalt 8 personer och i rollen har du flera kontaktytor både internt och externt.

Vem söker vi?

För att söka tjänsten har du relevant utbildning inom ekonomi och har tidigare arbetat med ovanstående uppgifter. Har du dessutom goda kunskaper i systemet Visma och i Excel är det ett stort plus. Då bolaget är internationellt, är du även bekväm i att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är
du självgående, trygg och nyfiken i ditt förhållningssätt. Vi ser gärna att du är framåt, social och trivs i att ha kontakt med organisationens konsulter och chefer. I rollen krävs det även att du är duktig på att prioritera ditt egna arbete.

Ytterligare information om tjänsten
Tjänsten är på heltid. Start så snart som möjligt, men det är helt ok om du har uppsägningstid. Inledningsvis är det ett uppdrag på 6 månader, men för rätt person finns det goda möjligheter till en anställning hos kund därefter. Vår kund sitter i fina lokaler på Lindholmen

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Hanna Niklasson på 0704-715901. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-01-26.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.