Rolig roll som Ekonomiadministratör

Rolig roll som Ekonomiadministratör

Är du en lagspelare som gillar ordning och reda och vill arbeta på ett bolag där det händer mycket? Då är det kanske dig vi söker?

Om rollen
Som Ekonomiadministratör kommer du att tillhöra ett team och arbeta med andelshantering, ansökningshandlingar och avstämningar. Det är en roll med många kontaktytor, både externt mot intressenter och myndigheter samt ett nära samarbete med kollegor och övriga interna stödfunktioner.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Sköta andelshantering, ansökningshandlingar, och skatteadministration
  • Ta fram protokoll och annan formalia samt rapporter
  • Avstämningar, betalningar och filhantering
  • Löpande kontakt med kunder och övriga intressenter, andelsägare och anslagssökande
  • Vara delaktig vid utveckling av erbjudande, processer och kundleveranser
Din profil
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från kundservice och som även är van att arbeta med administration. Det är meriterande om du har erfarenhet från bank eller försäkringsbolag. Du behöver ha förmågan att på ett övergripande sätt förstå juridisk text och ha erfarenhet av att implementera regelverk. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik eller annan relevant eftergymnasial utbildning.

Som person är du serviceminded och en lagspelare, men har förmågan att arbeta självständigt och driva dina projekt och hålla deadlines. Du har ett strukturerat arbetssätt och är noggrann och analytisk. Du ser dig även som nyfiken och uppskattar att lära dig nya saker och trivs i en föränderlig miljö. Vill du arbeta på ett bolag med en familjär anda och engagerade medarbetare kan detta vara tjänsten för dig!

Vår kund sitter i trevliga lokaler centralt i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på SJR med start i mitten av augusti och under ett år framöver. För rätt person kan det därefter finnas möjlighet till en direkt anställning hos kundföretaget.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Hanna Niklasson på 0704-715901. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-06-29.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.