Redovisningsekonom till internationellt bolag

Redovisningsekonom till internationellt bolag

SJR söker för kunds räkning en redovisningsekonom för uppdrag med start omgående och löpande, för rätt person finns möjlighet till anställning hos kundföretaget på sikt.Vår kund är ett internationellt bolag i framkant inom sin bransch och har lokaler i Mölndal söder om Göteborg. Du kommer att ingå i en ekonomiavdelning om sex personer.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Rollen innebär helhetsansvar för två bolag i koncernen vilket innebär löpande bokföring, visst reskontraarbete, bokslut och rapportering, moms och skatt samt koordinering av löner. Vi tror att du har relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och finns tillgänglig omgående. Du är en prestigelös och varm person som trivs med att arbeta i team samtidigt som du tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och sätter högt värde på kvalité. Då bolaget är verksamt internationellt ställs det krav på kunskaper i engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i den här processen.

Ytterligare information om uppdraget
Behovet hos kund är med startomgående och löpande, för rätt person finns möjlighet till anställning hos kundföretaget på sikt. Arbetstiderna är flexibla mellan kl 7-18.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson på telefonnummer 031-333 54 71. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (3 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.