Redovisningsekonom till internationellt bolag!

Redovisningsekonom till internationellt bolag!

För vår kunds räkning, som är belägen i Fiskhamnen, söker vi nu en redovisningsekonom till ett konsultuppdrag på 100 %. Vår kund ska implementera en ny version av SAP och vi söker därför dig som under en period vill stötta upp på redovisningssidan. Behovet är omgående och löper tom med oktober 2021.

Din roll och vem vi söker

I din roll kommer du att avlasta redovisningsansvarig med löpande bokföring, månadsbokslut och du kommer att vara delaktig i rapportering till moderbolaget. Vår kund ingår i en börsnoterad koncern vilket ställer höga krav på snabb rapportering och därmed tighta deadlines vid bokslut. Du kommer även i viss mån vara behjälplig med reskontrahantering.

Vi söker dig med relevant utbildning och med erfarenhet från liknande roll, gärna från ett större internationellt bolag. Du har god förståelse för helheten inom redovisningen och har erfarenhet av självständiga månadsbokslut. Då koncernspråket är engelska är det av största vikt att du har goda kunskaper i såväl tal som skrift. Även svenska är ett krav, då stor del av kundbasen är lokal. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av SAP.

Du besitter en god social förmåga och har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du tar ansvar och självständigt driver ditt arbete framåt. För att passa i rollen tror vi också att du är en flexibel och prestigelös person som gärna hugger i där det behövs.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Amanda Karlsson på 076-547 16 53. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget


SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Kontaktperson Amanda Karlsson
Telefon 031-333 54 88
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.