Redovisningsekonom till centrala Göteborg

Redovisningsekonom till centrala Göteborg

SJR söker för kunds räkning en
Redovisningsekonom till uppdrag på ett år med start i januari. Vår kund sitter i fina lokaler i centrala Göteborg.

Vad innebär
rollen

Som redovisningsekonom ingår du i ett team om åtta personer och du arbetar med löpande bokföring, avstämningar och analyser.
Även upprättande av årsredovisning, rapporter och inkomstdeklarationer ingår i din roll.

I rollen har du mycket externa kontakter, därav tror vi att du är skicklig på denna typ av kommunikation.

Vem söker
vi

Vi tror att du har relevant utbildning och flera års erfarenhet av redovisningsarbete. Vi ser även att du har erfarenhet från redovisning av finansiella instrument, erfarenhet av att driva förbättringsarbete och klientredovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet av stiftelser. Har du dessutom erfarenhet av arbete i Visma och
Excel är det ett plus.

Som person är du strukturerad, noggrann och självständig. Du är även en kommunikativ och prestigelös person som gör dig bäst när du arbetar i ett team. Vi tror även du har ett genuint intresse för siffror och en förmåga att kunna prioritera och hålla deadlines.

Övrigt om
tjänsten

Tjänsten är på heltid med flexibla
arbetstider.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Hanna Niklasson på 031-333 54 73. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.