Redovisningsekonom till Capio Support

Redovisningsekonom till Capio Support


Är du en strukturerad och ansvarstagande ekonom? Vill du vara med och driva vår utveckling framåt? Nu söker vi en redovisningsekonom till vårt huvudkontor i Göteborg. Vi jobbar efter våra värderingar
Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility, som hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner - närvarande och nytänkande. Kom och gör skillnad hos oss!

Capio Support är en stödfunktion till Capio Sverige och de förstärker nu sitt team med ytterligare en redovisningsekonom. Capio är ett av Sveriges ledande hälso- och sjukvårdsföretag och ingår i en börsnoterad koncern. Du blir en del av ett team med redovisningsekonomer och får möjligheten att utvecklas i en snabbrörlig miljö där du självständigt ansvarar för att driva redovisningsarbetet i dina bolag.

Vad innebär tjänsten?
Vi letar efter dig som har arbetat med helheten inom redovisning och som är van vid arbete som innefattar löpande bokföring, periodiseringar, moms- och arbetsgivardeklarationer, månads-, kvartals- och årsbokslut inklusive rapportering. I rollen som redovisningsekonom ingår dessutom upprättande av årsredovisningar, ansvar för anläggningsregister samt beräkningar och upprättande av inkomstskattedeklarationer. Capio ingår i en börsnoterad koncern vilket medför höga krav på snabb rapportering och därmed tighta deadlines i rapporteringen. Tillsammans med dina kollegor på redovisningsavdelningen bidrar du dessutom till att utveckla och förbättra rutinerna för den löpande redovisningen och bokslutsprocessen.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
  • Övergripande ansvarig för den löpande redovisningen och bokslut
  • Ansvar för moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Ansvar för anläggningsregister
  • Övergripande ansvarig för månads-, kvartals- och årsbokslut inklusive koncernrapportering.
  • Beräkna inkomstskatt och upprätta inkomstskattedeklarationer
  • Upprätta årsredovisningar (ej krav att man gjort detta tidigare)
  • Tillsammans med övriga på redovisningsavdelningen utveckla rutiner för den löpande redovisningen samt bokslut
  • Ansvarar för SCB statistik

Vem vi söker?

Vi tror att du som söker tjänsten har erfarenhet från ett liknande arbete med komplex redovisning. Du är en ödmjuk person som tycker det är roligt att snabbt sätta dig in i en verksamhet och vill bidra som en värdefull resurs till företaget. Vi lägger stor vikt vid ordning och reda så att du är noggrann och anpassningsbar är en förutsättning.

För att trivas i rollen ser vi att är du prestigelös och van vid att ta tag i arbetsuppgifter och driva ditt eget arbete framåt. Du bör ha erfarenhet från att arbeta i något av de större affärssystemen (gärna Unit4 ERP / Agresso) och vara van vid att arbeta i en transaktionstät organisation. Att du talar och skriver svenska obehindrat är en förutsättning för att lyckas i tjänsten.

Låter det här som en tjänst som passar dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Capio - Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här - idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner - närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan - en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se

Ansökan
I denna rekrytering har Capio valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Forslund på 070-471 59 25. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Kontaktperson Katarina Forslund
Telefon 0704715925
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 okt 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.