Redovisningsekonom som vill ta sig an nya utmaningar?

Redovisningsekonom som vill ta sig an nya utmaningar?

Vill du få erfarenhet av olika branscher och utvidga ditt nätverk eller vill du kanske hitta ett konsultuppdrag som är tänkt att leda till en fast tjänst ute hos en av våra kunder? Då kan SJR:s nätverk vara intressant för dig.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Som redovisningsekonom hos någon av våra kunder kan din roll och arbetsuppgifter variera beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Din huvudsakliga arbetsuppgift är dock att arbeta med löpande redovisning, avstämningar, periodiseringar och bokslutsarbete samt årsredovisning. Du kan även få arbeta med statistik, förbättringsarbete, projekt och rapportering. Beroende på storlek på bolag ser rollerna olika ut och innefattar olika ansvar.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning och har arbetat något år till flera år inom redovisning och som vill fortsätta att utvecklas inom området. Som person är du positiv, flexibel och har ett lösningsorienterat förhållningssätt till nya uppgifter.

Ansökan
Låter detta intressant? Vi intervjuar löpande och förutsättningslöst för befintliga och kommande uppdrag inom redovisning. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Sandra Hellström via 070-471 59 07.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.