Redovisningsekonom med erfarenhet av projektredovisning till start i augusti

Redovisningsekonom med erfarenhet av projektredovisning till start i augusti

Vår kund som är en internationell koncern, belägen i centrala Göteborg, har behov av dig som har god erfarenhet från redovisning och finns tillgänglig för start i augusti. Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid och löper under ett års tid.

Vad innebär rollen?
Du kommer tillhöra ett trevligt team om fyra personer och i din roll som redovisningsekonom kommer du ansvara för redovisningen för koncernens norska bolag med allt från löpande bokföring, viss fakturering, betalningar och upplägg av nya projekt till månadsbokslut med avstämning, projektavstämningar och periodiseringar. Vidare gör du även resultatanalys, kassaflödesprognos och rapportering. Utöver detta ansvara du även för fakturering och leverantörsfakturor för Sverige.

Vem söker vi?
Vi tror att du har en relevant utbildning och god förståelse för redovisning. Har du dessutom erfarenhet av projektredovisning är detta mycket meriterande. Då bolaget är internationellt är du bekväm i engelska i både tal och skrift. Vidare besitter du goda kunskaper i Excel och har du erfarenhet från affärssystemet Hogia är detta meriterande.

Som person är du driven, prestigelös, noggrann och trygg. Du är van vid att ta ansvar och vill hela tiden utvecklas. Vidare är du social, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra människor.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Amanda Karlsson på telefonnummer 031-333 54 88. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 juni (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.