Redovisningsekonom i Göteborg med omnejd!

Redovisningsekonom i Göteborg med omnejd!

Vill du få erfarenhet av olika branscher och utvidga ditt nätverk eller vill du kanske hitta ett konsultuppdrag som är tänkt att leda till en fast tjänst ute hos en av våra kunder? Då kan SJR:s nätverk vara intressant för dig. Detta är en generell annons, inte kopplat till ett specifikt uppdrag.

Vad innebär en roll som redovisningsekonom och vem söker vi?
Som redovisningsansvarig hos någon av våra kunder kan din roll och arbetsuppgifter variera något beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Din huvudsakliga arbetsuppgift är dock att tillsammans med övriga kollegor på ekonomi ansvara för avstämningar, periodiseringar, bokslutsarbete och årsredovisning samt i vissa fall koncernredovisning. Du kan även få arbeta med statistik, förbättringsarbete, projekt och ekonomiskt rapportering. Beroende på storlek på bolag ser rollerna olika ut och innefattar olika ansvar.

Vi söker dig som har arbetat ett par år med ovan arbetsuppgifter sedan tidigare och som vill fortsätta att utvecklas inom området. Du har en högskoleutbildning inom ekonomi och känner dig trygg i det engelska språket. Som person är du positiv och flexibel med ett eget driv. I ditt arbete är du lösningsorienterad och tar stort ansvar och ägarskap för dina arbetsuppgifter. Vidare är du van vid att arbeta mot deadline och uppsatta mål samt tycker om att arbeta såväl självständigt som i team med andra.

Din ansökan

Detta är en allmän annons som kommer att ligga öppen över sommaren. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter semestern. Låter detta intressant får du gärna registrera dig hos oss och skicka in din ansökan. Var noga med att ange när du kan påbörja din anställning och om du vill arbeta del- eller heltid. Sista ansökningsdag är 2021.08.06.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Kontaktperson Liina Fagerberg
Telefon 031-750 33 91
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 aug 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.