Redovisningsassistent med fokus på reskontra till internationellt bolag

Redovisningsassistent med fokus på reskontra till internationellt bolag

På uppdrag av vår kund söker vi nu en erfaren redovisningsassistent med mycket god kunskap inom reskontra. Behovet är på lång sikt så om du är rätt person finns det mycket goda chanser att bli överrekryterad till vår kund efter en tid som konsult. Du ingår i ett team på 4-5 personer och vår kund har lokaler i centrala Göteborg.

Vad innebär rollen?
Som redovisningsassistent kommer du ansvara för bolagets kund- och leverantörsreskontra. I arbetsuppgifterna ingår även löpande bokföring och övrigt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. Du rapporterar till redovisningschefen. Bolaget har nyligen implementerat SAP och har fortsatt vissa utmaningar med att få allt att fungera i det nya systemet. Vår kund ägs av ett franskt bolag och präglas av ett högt arbetstempo och rak tydlig kommunikation.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har flerårig erfarenhet av en bred roll på en ekonomiavdelning. Arbetet ställer krav på noggrannhet och konsekvenstänk. Vidare är du positiv, serviceinriktad och driven att bidra till att leverera med högsta kvalitet. Vi värdesätter delaktighet, ansvar och kommunikation. För att passa i gruppen bör du vara en självgående, ödmjuk och glad person som är noggrann i ditt arbete samtidigt som du är van att arbeta mot korta deadlines. Du som söker behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet från affärssystemet SAP är det starkt meriterande.

Ytterligare information om uppdraget

Tjänsten är på heltid med start omgående och uppdraget löper på ca 5-6 månader, därefter finns det goda chanser att få en anställning hos vår kund.

Arbetstid kl. 8-17, flextid. Vi ser att du som söker har möjlighet att påbörja ditt uppdrag under Q1 2020.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Katarina Forslund på telefonnummer 031-333 54 82. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsassistent
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.