Projektcontroller som värnar om miljön

Projektcontroller som värnar om miljön

Vår kund är ett globalt företag med marknadsledande energieffektiva lösningar som kan möta marinsektorns högt uppsatta miljökrav. Företaget befinner sig i en expansiv fas eftersom de är i början av flera nya projekt. Här erbjuds du en öppen och inspirerande miljö där du som vill ge det lilla extra har stora möjligheter att bidra och göra skillnad.

Vad innebär rollen?
Som projektcontroller har du ett nära samarbete med företagets projektledare, du stöttar dem i alla ekonomiska aspekter av projekten såsom kostnadskontroll, marginalberäkningar och budget. Du hjälper projektledarna med budget, prognoser samt ser till att säkerställa fakturering och betalning. Du utför även riskbedömningar och stöttar upp vid avtalsfrågor.

Vem söker vi?
Vi tror att du som söker har en relevant högskoleutbildning och goda kunskaper i Excel. Troligtvis har du arbetat i ett par år med liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet och ett genuint intresse för finansiell analys samt en god analytisk förmåga är en stor tillgång för att bli framgångsrik i rollen. Vi ser det även som starkt meriterande om du har arbetat med projektredovisning och successiv vinstavräkning tidigare.

Vi sätter ett stort värde på att du är en noggrann och strukturerad person som har förmåga att arbeta med flera projekt parallellt. Vidare är det viktigt att du är kommunikativ, lösningsorienterad och trivs med att arbeta i ett team. Erfarenhet av arbete i SAP Business One är meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Koncernspråket är engelska.

Ytterligare information om uppdraget
Vi söker dig som kan påbörja din anställning hos oss med en månads varsel. Uppdraget är på 6 månader men då man är i behov av en långsiktig resurs så finns goda möjligheter till fortsatt anställning hos kund efter uppdragets slut.

Din ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte utan skicka in ditt CV och personliga brev på engelska redan idag!
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Katarina Forslund på telefonnummer 031-333 54 82.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 mars (11 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.