Operativ ekonomichef till MVB Astor Bygg

Operativ ekonomichef till MVB Astor ByggMVB är idag ett av Sveriges största privatägda byggföretag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare, men även genom att kombinera lokal närhet till kunden, en platt entreprenörsdriven organisation och den finansiella styrka som vår koncern ger. Vi står inför en expansiv framtid och erbjuder en spännande möjlighet att vara med och utveckla företaget framåt.

Till vårt huvudkontor söker vi nu en ekonomichef. Vill du arbeta i en bred roll och trivs i en entreprenöriell miljö är detta tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning
Som ekonomichef hos oss på MVB Astor Bygg har du det övergripande ansvaret för att leda och driva vår ekonomiavdelning. Dina arbetsuppgifter innefattar löpande bokföring, månadsbokslut, rapportering och analys samt arbete med årsbokslut och årsredovisning. Du arbetar även med prognos, moms- och skattedeklarationer samt med redovisningen i våra projekt och är vår kontaktperson mot bank och revisorer.

Ekonomiavdelningen består förutom dig av ytterligare tre personer som du har personalansvar för. Som ekonomichef ingår du i vår affärsstödsgrupp och rapporterar direkt till vår VD. Du kommer även ha kontakt med våra avdelningschefer ute i organisationen. På vårt huvudkontor i Gamlestaden är vi totalt 16 personer och vi sitter i ljusa och härliga lokaler. Vi är ett tillväxtbolag och söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare!

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat flera år med kvalificerad redovisning och som trivs att arbeta såväl operativt som strategiskt. Du har ett genuint intresse för ledarskap och har troligen haft personalansvar eller arbetat som teamleader eller liknande tidigare. Då vi arbetar i ett antal olika system ser vi det som positivt med god kunskap inom system/IT och att du är en van användare av Excel. Har du en bakgrund inom bygg är det självfallet ett plus och likaså positivt är vana av arbete med projekt eller kunskap inom löneadministration. Vi ser även att du har en ekonomisk inriktning på dina studier.

Som person är du jordnära, stabil och självgående. Du ser dig som flexibel, lyhörd och förtroendeingivande och har en stark känsla för service. Du har lätt för att kommunicera med olika personer och är en uttalad lagspelare med förmåga att skapa delaktighet. I ditt arbete är du noggrann med ett strukturerat arbetssätt samtidigt som du har en analytisk fallenhet och lätt för att se helheten. Vidare är du prestigelös och proaktiv. Vi erbjuder dig en varierande vardag på ett framgångsrikt bolag med familjär miljö - är du vår nya kollega?

Ansökan
I denna rekrytering har MVB Astor Bygg valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson på 031-333 54 85. Sista ansökningsdag är 16 december, intervjuer sker löpande.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: ekonomichef
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.