Löneadministratör till Göteborgsområdet!

Löneadministratör till Göteborgsområdet!

Vill du få erfarenhet av olika branscher och utvidga ditt nätverk eller vill du kanske hitta ett konsultuppdrag som är tänkt att leda till en fast tjänst ute hos en av våra kunder? Då kan SJR:s nätverk vara intressant för dig.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Som löneadministratör hos någon av våra kunder kan din roll och arbetsuppgifter variera något beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Din huvudsakliga arbetsuppgift är dock att hantera hela löneprocessen för tjänstemän och/eller kollektivanställda. Du supporterar både chefer och medarbetare i deras löneadministrativa frågor samt ansvarar för att lagar och kollektivavtal efterföljs. Vidare ingår externa kontakter med rapportering till försäkringskassan och Colletum, arbete med reseräkningar, pensioner, semestrar, arbetsgivarintyg osv. I vissa uppdrag ingår även diverse HR-administration.

Vi söker dig som har arbetat som löneadministratör tidigare och som vill utvecklas vidare inom området. Om du har hanterat större volymer (flera hundra löner) är det meriterande men det viktigaste är att du har en god förståelse för löneprocessens flöde. Som person tycker du om att ta ansvar för ditt arbete och är van vid att arbeta mot deadlines. Vidare trivs du med kombinationen av service och siffror och fungerar bra i en arbetsgrupp.

Din ansökan

Detta är en allmän annons som kommer att ligga öppen över sommaren. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter semestern. Låter detta intressant får du gärna registrera dig hos oss och skicka in din ansökan. Var noga med att ange när du kan påbörja din anställning och om du vill arbeta del- eller heltid. Sista ansökningsdag är 2021.08.06.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Löneadministratör
Mer info
Kontaktperson Liina Fagerberg
Telefon 031-750 33 91
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 aug 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.