Löneadministratör med intresse för HR

Löneadministratör med intresse för HR

SJR söker för kunds räkning en Löneadministratör för ett konsultuppdrag hos en av våra kunder. Kundföretaget sitter i västra Göteborg och tjänsten är på heltid, här söker vi dig som har möjlighet att börja en ny tjänst omgående. Uppdraget sträcker sig under sex månader, därefter kan det finnas möjligheter till en anställning hos kunden.

Tjänsten innebär att ansvara för lönehantering av 80 anställda tjänstemän. I rollen ingår det allt från kontroll av tidredovisningssystem, löneberedning och utbetalning samt rapportera in pension och semester för de anställda. Du stöttar även de anställda i lönerelaterade frågor. Vidare ingår det att utveckla HR-rollen på företaget med t ex att utveckla personalhandbok och policies. Du ingår i ekonomiavdelningen på två personer där du även kan stötta inom enklare ekonomuppgifter.

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet som löneadministratör. Har du inte erfarenhet av HR ser vi gärna att du har utbildning eller intresse för området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på ett mindre bolag och trivs med att arbeta "högt och lågt". Som person ser vi att du är prestigelös och flexibel och är kommunikativ eftersom detta är en roll med många kontaktytor.

Har du erfarenhet av lönehantering samt intresse att utveckla HR rollen och kan starta en tjänst omgående, då är detta något för dig!

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sandra Hellström på 0704-71 59 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Löneadministratör
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.