Långsiktig redovisningsekonom till Hisingen!

Långsiktig redovisningsekonom till Hisingen!

För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom till ett långsiktigt uppdrag med start så snart som möjligt. Här blir du en del av ett mindre ekonomiteam hos vår kund som sitter i Arendal på Hisingen. Du kommer att börja som konsult via SJR och för rätt person finns möjlighet till anställning hos kund.

Om tjänsten
Som redovisningsekonom kommer du att ha en bred roll. Dina främsta arbetsuppgifter innefattar löpande bokföring och avstämningar i bokslutet, men du kommer också att arbeta en hel del med moms och skatt, rapportering, analys och credit management. Då du ingår i ett mindre team om tre personer kommer du också vara back up för kund- och leverantörsreskontran och även besvara samtal som kommer in från kunder via växeln.

Det är en roll med många kontaktytor där du förväntas vara serviceinriktad och ha en vilja att bidra till att leverera med kvalitet. Kontakter sker både på svenska och engelska vilket innebär att du behöver vara flytande i båda språken.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom. För att passa i gruppen ser vi att du är en prestigelös och självgående person som är noggrann i ditt arbete samtidigt som du har ett analytiskt tankesätt och en förmåga att lösa problem när de uppstår.

Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Excel och om du har arbetat i MS Dynamics är det meriterande.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sofia Erikson på 070-471 59 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-05-19.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Kontaktperson Sofia Erikson
Telefon 070-471 59 07
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.